peki kerrake kızılatın dediği gibi bir durum var mı gecmiş kayıtları gorebiliyorsan bakar mısın... Ünlünün hisse miktarı virmanlar nedeni ile dusuyor mu? Bunu yorumlayabiliyormusun o tablolardan...
peki kerrake kızılatın dediği gibi bir durum var mı gecmiş kayıtları gorebiliyorsan bakar mısın... Ünlünün hisse miktarı virmanlar nedeni ile dusuyor mu? Bunu yorumlayabiliyormusun o tablolardan...
Sayın Grando, Ünlü'nün serüvenini sayfa 168'de verdim. Son zamanlarda Ünlü, dışarıdan seyrediyor. Yüzde 31,10'la çakılı gibi. Nadiren sahaya inip biraz alıyor. Virman falan yok. Lotlarda azalma da fazlalaşma da olmuyor. Bu yönüyle bu kâğıdın benzeri yok. Yani halka açık kısmın en büyük kısmını elinde tutan kurum, ne alıyor ne satıyor. Doldur boşalt daha çok Deniz üzerinden yapılıyor. Cıtı lotlarını yüzde 1 gibi artırmış durumda son zamanlarda. tabii kimin eli kimin cebinde belli olmaz. fakat Ünlü'ye veya Ünlü'den bir virman gözükmüyor rakamlara göre.
Teknik bile hisse toplanmıyor diye bağırıyor. YUKARI BARLAR BOŞ BAR.Takasın geçmişini İNCELEDİM HERGÜNDE Takas takibi yaptım. BEN KENDİM OLARAK HİSSE TAŞIYORUM KİMSEYİDE YANILTMAK İSTEMEM KİMSEYEDE KENDİMİ KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM . GÖRDÜĞÜMÜ YAZIYORUM. KAÇIRDIĞIM DİĞER HAREKETLERİDE YAZDIM. HER ŞEY DENEME YANILMA İLE ANLAŞILIR.
HİSSE TAŞIYAN ARKADAŞLARADA SAYGILIYIM YTD
Işyat yapı ve garan hiç almadan satmış. Günlük tek tek döküm yapınca gördüğüm hiç birisi alış tarafında olmamış o zaman diliminde citide virmanla almış sanki yer değiştirmiş adeta danışıklı döğüş gibi bence yanılabilirimde. Spek yer değiştirmece oynuyor olabilir.
Tesekkurler Sayın Kerrake...
peki bir soru daha geliyor..İstusun gunluk pastalarında citi yok denecek kadar az..Bu malı nerden topluyor...buna yorum yapabilecek bir arkadaş var mı? Ya da duzenli alım yaptıda ben mi kacırdım...
Yer İmleri