Sayfa 204/320 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 2559 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Hisse değerlemesini yenilerse bir ivme kazanabiliriz..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Deva Yazıyı Oku
    Sadece 200 lot mu.Yani 160 tl mi.Merak ettim
    Yok 160 TL değil dostum

3. Unhappy

Alıntı Originally Posted by assetmanager Yazıyı Oku
    Bana ne kadar hissen var diye soran arkadaş MİLYON lot da alıp sattım ama bu hissenin temel noktada maceracı yapısını görünce şimdilik uzaklaştım. Durmuş vs. adamı değilim, onun adamları olduğunu da düşünmem, onun adamları bütün küçük yatırımcılar ki ona 10 yıllığına % -80'le para vermişlerdir. dolar bazında ise % -95 felandır sanırım son hareketle.

Benim durum ve pozisyonumu merak eden kişi hisseleri satıp gayrimenkul ev vs aldım, en bitti dediği noktada gayrimenkul 4 senede 2-3 misline yine çıktı , dolar bazında dahi hiç kaybettirmedi, oturduğum , aldığım kiralar da temettüsü oldu ve en azından gelinen döviz kurlarında yapım maliyetleri bile aldığım değerin çok üstüne çıkmış oldu.

Ne zaman alırım maks 50 K lot buradan yüzde 50 daha gevşer oluşacak zararla gerçek defter değerine ulaşırsa alırım.

Kimse kimseyi kandırmasın bu sene en iyi ihtimal 100 MIO TL zarar yazar bu kurlarla, o zaman da pay başı 0,40-0,60 olası değerdir.
    Sn.assetmenager anladığımız kadarıyla milyon lot alıp satan gerçek trader...Bizde kimlerle aynı gemiye binmişiz meğer..Niçin kaybettiğim belli oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Bu kadar yüksek finans borcun olması ve döviz hareketlerindeki ivme kısa dönemli olumsuz etkiler yapacaktır elbet

Ama Uzun dönemli her zaman potansiyel beklentisi olabilecek bir hisse. orta dönemli beklenti oluşması için çok yüksek olan flnasal borçları temizleyecek bir formül geliştirilmesi gerek.

Gayrimenkul sektörü çok şiştiği için arsalar konut işyeri projelerinde kullanılarak kaynak oluşturulmadı şimdilik pek verimli olacağını sanmam. Arsa varlıkları gayrimenkul sektörünün tekrar olumlu trende girene kadar beklemeye alınır sanırım.

Arı logistiğin kalan diğer %50 hissedeninde alınmasıda fayda var.

Ve sonrasında Rysas ile Rygyo birleştitilmeside operasyonel kolaylıklar getirmesi, bazı tasaruflar sağlaması, kaynakların daha etkili değerlendirilebilmesi ve bütün grup varlıklarının iştşrak şirketleri çatısı altında yeniden yapılandırılması açısından daha iyi olur belki.
    Mevcut koşullarda teknik takas muhabbetleri çok yersiz şimdilik. Şirket yapılanmaları tamamlanıp finans borçları önemli derece eksiltecek bir icra yapılmadan endeks hareketi dışında ciddi bir hareket olması zor gibi görünüyor. Bedelli veya tahsisli sermaye artışlarıyla veya likiti güçlü bir şirketle birleşim gibi girişimlerle flnasal giderleri önemli miktarda düşürülmesi gerekir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Hiiikaaaayeeeeee hepsi.. Sadece istersem gider der patron

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Kimse bir şey yazmamış 10 gündür. Demekki herkes umudu kesti.

7. Akbank portföy toplama Haziranda 2.5 milyon daha topladı.1.sıraya çıktı.Bütün satılan dağınık lotlar burda toplanıyor.Neyin hazırlığı bu acaba?

HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. rysas.jpg
    2.6 milyon lot Akbank Portöy saklama almış. İlginç.

Sayfa 204/320 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •