Yahu arkadaşlar yorumları okuyunca harbiden guluyorum millet nelerle uğraşıyor sanki çağrı yapılmış ve geriye dönük ortalama belirlenmiş ve hisseleri yonetım istıyor böyle birşey olursa bu senetler nereye gidiyor diye düşünmüyor.. Bakın isterseniz son bir yılda ıskur, ısatr ve ısbtr nereden nereye gelmiş reelde en fazla getıyı hangi senet yapmış, şimdi ben o senet bu senet tartışması yapmak istemem ancak lıkıd olan btr dır kimse ısatr sını satmazsa İsatr bugunkı fiyatında kalır ancak ısbtr herzaman bulunabilecek bır senettır.. Ocak gıbı yanlış hatırlamıyorsam ıskur 50 binli fiyatlarda iken bugun 200 bınde, ısbtr 2300,2400 lerde iken bugun 30 bını aşmış durumda kaç kat fark var bunu sız hesaplayın... Kaldıkı bır ara ısbtr ile ısatr yı eşitleyecekler diye düşündük bu grupta spek para kazanmak istiyorsa btr ye oynayacak... Başka sansı yok sn fibonacci bıle en son btr dekı hareketlilik bızede yansır dedı haklı olarak.. Buradaki arkadaşları anlamakta zorlanıyorum bu hisseleri surukkeyecek olan btr dir... Bu demek değildir ki btr en değerlisi ama dediğimiz gıbı likit olan btrdır... Keşke işkur 400 bin olsa Atr de öyle bunu goren pıyasa btr yı oralara çekmek isteyecektir... Ki bu senetlerin geçmiş Fiyatlamalarına bakın kıyaslayın yanı kısıtlama gelmeden önceki... Bugun bır ıskurla 7 adete yakın btr alınabiliyor, btr 100 bine gıttıgı anda bugunkı kıyasla ıskur 700 bın olmalı.. Pıyasa emin olmadan ıskura o fiyatlama yı yapmaz ama btr de bazı değerler daha kolaydır... Sn fibonacci 100 bınden işkur aldı bugun getirisı yuzde yuze ancak ulaştı, ama btr alsaydı o gunkı fiyatla bugun parasını aşağı yukarı 15 kat arttırmış olacaktı.. Yıne ısatr 20 kat fazla değerde işlem gormelı şuana kadar btr ye kıyasla... Yanı en az 600 bın olmalı hanı varmı o fiyatlama pıyasa bu işin yuzde yuz olacagına ınanmadıkça o senetlerde milyonları fiyatlamaz kaldıkı kimse satmaz bakın göreceksınız btr bu surecte en çok getiriyı sağlayacaktır... Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın elbetteki kağıt ustunde ıskur ve ısatr btr den çok daha değerlidir.. Sadece kendi görüşlerimi yazdım.. Saygılar..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri