Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 204/938 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7499 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Amacım kimseyle tartışmak veya kimseyi inceltmek değil fibonacci’nin demek istediğini de gayet iyi anlıyorum hakça veriyorum milyonda bir olsa da böyle de bi ihtimal var lakin sayın Seher yıldızının da yazdığı gibi bu yorumları çok farklı yerlere çekilme ihtimali var kişisel olarak yatırımcının yanlış anlayabileceğini söyleyip rica ettim bu benim fikrim çok insanın da yanlış anlayacağını düşünüyorum.
    Ayrıca iş b ve iş a sahibi biri olarak sürekli bu kurucu sayfasın da yazıyorsunuz gibi iğneleyici laflar yüzünden yazmıyordum bir seneden beri ne yapalım yani sayın fibonacci sırf sizin bu cümlelerinizden dolayı kurucu almayı düşünüyorum gerçekten belki ben yanlış anlıyorumdur hatam olduysa da özür dilerim tekrar iyi seneler iyi geceler ..

2. Yahu arkadaşlar yorumları okuyunca harbiden guluyorum millet nelerle uğraşıyor sanki çağrı yapılmış ve geriye dönük ortalama belirlenmiş ve hisseleri yonetım istıyor böyle birşey olursa bu senetler nereye gidiyor diye düşünmüyor.. Bakın isterseniz son bir yılda ıskur, ısatr ve ısbtr nereden nereye gelmiş reelde en fazla getıyı hangi senet yapmış, şimdi ben o senet bu senet tartışması yapmak istemem ancak lıkıd olan btr dır kimse ısatr sını satmazsa İsatr bugunkı fiyatında kalır ancak ısbtr herzaman bulunabilecek bır senettır.. Ocak gıbı yanlış hatırlamıyorsam ıskur 50 binli fiyatlarda iken bugun 200 bınde, ısbtr 2300,2400 lerde iken bugun 30 bını aşmış durumda kaç kat fark var bunu sız hesaplayın... Kaldıkı bır ara ısbtr ile ısatr yı eşitleyecekler diye düşündük bu grupta spek para kazanmak istiyorsa btr ye oynayacak... Başka sansı yok sn fibonacci bıle en son btr dekı hareketlilik bızede yansır dedı haklı olarak.. Buradaki arkadaşları anlamakta zorlanıyorum bu hisseleri surukkeyecek olan btr dir... Bu demek değildir ki btr en değerlisi ama dediğimiz gıbı likit olan btrdır... Keşke işkur 400 bin olsa Atr de öyle bunu goren pıyasa btr yı oralara çekmek isteyecektir... Ki bu senetlerin geçmiş Fiyatlamalarına bakın kıyaslayın yanı kısıtlama gelmeden önceki... Bugun bır ıskurla 7 adete yakın btr alınabiliyor, btr 100 bine gıttıgı anda bugunkı kıyasla ıskur 700 bın olmalı.. Pıyasa emin olmadan ıskura o fiyatlama yı yapmaz ama btr de bazı değerler daha kolaydır... Sn fibonacci 100 bınden işkur aldı bugun getirisı yuzde yuze ancak ulaştı, ama btr alsaydı o gunkı fiyatla bugun parasını aşağı yukarı 15 kat arttırmış olacaktı.. Yıne ısatr 20 kat fazla değerde işlem gormelı şuana kadar btr ye kıyasla... Yanı en az 600 bın olmalı hanı varmı o fiyatlama pıyasa bu işin yuzde yuz olacagına ınanmadıkça o senetlerde milyonları fiyatlamaz kaldıkı kimse satmaz bakın göreceksınız btr bu surecte en çok getiriyı sağlayacaktır... Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın elbetteki kağıt ustunde ıskur ve ısatr btr den çok daha değerlidir.. Sadece kendi görüşlerimi yazdım.. Saygılar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. https://youtu.be/44QUjjekSIw
    Sn Kemal Doğançay Beyin konuşması (özellikle 35. dakikadan sonrası)

4.  Alıntı Originally Posted by meslinak Yazıyı Oku
    https://youtu.be/44QUjjekSIw
    Sn Kemal Doğançay Beyin konuşması (özellikle 35. dakikadan sonrası)
    Kurucu hisselerden bahsediyor, buradaki temettü kısıtlamalarından. Herşey çok net, kurucu hisselerine sonuna kadar sahip çıkanlar, sabredenler kazanacak. A ve b hisselerinin değerlenmesini de geri çağrılma olursa göreceğiz ama inanmayıp kurucuyu elden çıkaranlar çok büyük bir hüsrana uğrayabilir. YTD.

5. Sn kwon ne güzel özetlemiş..
    Yine büyük resimi kaçıranlar var.Burada çok kez yazdım.FİYAT VE TARİH verenlere körü körüne bağlanmayın..
    Bu saatten sonra aralarındaki oran koptu.İşB yine durdurulamayan çılgın tay gibi hareket ediyor..[emoji1][emoji1]
    İşB buradan 500 bine gitse kim ucuz diyebilir?
    İşA nın her birine 5 MİLYON LİRA verseler inanın az gelir..
    Koskoca bankanın imtiyazları BORSADA OLMAMALI.Bizim gibi küçüklerin elinde dolanmamalı..
    Kurucudan hiç bahsetmiyorum.Zaten yatırımcısı bile aldığını unuttu..FİYATLARLA İŞİMİZ YOK.Şurada milyon olsun yatırımcıların umurlarında olmaz.Fiyatını ancak bilir kişi hesaplayabilir...Finale odaklandık..
    Bırakın ÇAĞRIYI DEDİKÇE üstüne gidiyorsunuz..ÇAĞRI FİYAT SADECE MADDEDE GEÇEN TEORİKTE UYGULANAN BİR YÖNTEM..BURADA UYGULANACAK DİYE HESAP KİTAP YAPMAYIN...
    Zamanı geldiğinde herşeyi yazarız..
    Bu çılgın fiyatların keyfini çıkarın..
    Bu hisseleri UNUTUN.İşB bile 4-32 yapıp 16 ya geldi.Sonra yine 30 lara dayandı.Aşağıdan satan her zaman dizini dövdü.O yüzden böyle bir hisseniz yok kabul edin..
    AL-SAT YAPMAYIN..
    AL-YAT-SAKLA moduna geçin..
    Bu arada bakın kurucu hissedarları olarak kendimizi "TIP" moduna aldık.Ama forumuda öldürmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Buradaki arkadaşların çoğunda A veya çoğunlukla B var.Hiç birini ayırt etmeden AYNI GEMİDE OLDUĞUMUZU UNUTMADAN beyin fırtınası şeklinde yardımcı olmaya çalışıyorum.Sırf forum canlı kalsın istiyorum..
    Ancak biraz su bulandı gibi..
    Herkese tavsiyem BÖYLE BİR HİSSENİZ YOKMUŞ gibi davranın.Eğer sürece inanıyorsanız İŞİN FİNALİNE KADAR BEKLEYİN..
    Bu yeni yılda Allah hepimize sağlık ve sıhhat versin.Bol bereketli yılımız olur inşaallah...
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR...YTD...YTD..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : FİBONACCİ; 01-01-2020 saat: 11:23.

6. Sn mislinak sizin bır duyumunuz var sanırım çağrı ile alakalı, olmazsa koca bankaya karşı direnecek halimız yok veririz gıtsın... Dunya bu senetlerden ibaret değil... Size tavsiyem kısıtlama getırlımeden önceki yanı 95 yılından önceki fiyatlamalara bakın bu size bır fıkır verecektir.. Devletin yapacagıda öncelikle bu senetlerdekı kısıtlamaları kaldırmaktır...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Herhangi bir duyumum yok Sn. Kwon Yıllarca Ulu Önder Atatürk'ün manevi evlatlarına dahi haklarını vermeyen KURUCU ve İMTİYAZLI hisse sahiplerinin haklarını gasp eden bir zihniyetten bahsediyoruz.Haklarımızı tam olarak vermemek için hertürlü alicengiz oyununa başvurabilirler diye düşünüyorum fakat bu sefer karşılarında Devletimiz bulunmaktadır.Devletimizin haklarını tam ve eksiksiz alması KURUCU ve İMTİYAZLI diğer hisse sahiplerine de geçmişin muhasebesini de yaparak hak sahiplerine hakkını teslim etmesi umutlu olduğum veya istediğim vaziyettir.Bundan sonrası nasibimizde ne varsa onu görüp yaşayacağız Biiznillah, YTD.

8. hakkı olanların yıllardır mahkemeden bile hakkını alamadığı ortada iken, herseyi iyi hesaplamak lazım

Sayfa 204/938 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •