Sayfa 205/1001 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    22 doların altına gelirse gümüşü de listenize ekleyebilirsiniz.
    daha hiç gümüşe girmedim.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hassasiyetiniz icin tesekkurler ustadim
    Ama eyt cikarsa su sozum unutulmasin
    Denize sifir bir yazlik alacagim
    En kralindan
    Denizin icine sandalyeleri koyup ayagimizi sokarak chiwas icecegiz
    Buradaki herkesi davet edecegim soz
    İşte büyük üstat
    Temeniniz davetiniz bile yeter...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    O zaman sizle ikimiz bulusalim ustadim 😀😀😀
    Aydin okumasin ciddiye alir bende gelecem der
    Kusura bakmayın bir eleştirim olacak. Ben bu forumu bir inceki sayfadan berivtakip ediyorum çünkü buradaki yorumlarınızı dikkate alıyorum sizkerden çok şey öğrendim. Ama burda yapılan yazışmalar konu başlığıyla çoğunlukla uymuyor. İnsanlar bir sürü geyik muhabbeti arasından bilgi yorumu ayikliyir ama zamanla sıkılıyor. Ha konu başlığı "yatırım fonu borsa ama bolca da geyik" diye bı şey olsa baştan tiklamaz ya da aradığı buysa gelir. Diğer türlü buraya giren sayısı azaliyor. Ben devam ediyorum çünkü dediğim gibi sabırla entry tarayanlardanim. Siz bu durumdan memnun da olabilirsiniz o ayrı o zaman zaten sorun Yok.

Alıntı Originally Posted by chaplin Yazıyı Oku
    Teşekkürler ben uzun vade olarak sordum, son bir ay bezdirdi o ayrı konu, belki de amaç bezdirip sattırmak.
    Tr de isen cok uzun vade dusunmeyeceksin ustadim
    Spek oyle biridirki
    Seni bunalima sokar o kagidi sattirir 😀

Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın bir eleştirim olacak. Ben bu forumu bir inceki sayfadan berivtakip ediyorum çünkü buradaki yorumlarınızı dikkate alıyorum sizkerden çok şey öğrendim. Ama burda yapılan yazışmalar konu başlığıyla çoğunlukla uymuyor. İnsanlar bir sürü geyik muhabbeti arasından bilgi yorumu ayikliyir ama zamanla sıkılıyor. Ha konu başlığı "yatırım fonu borsa ama bolca da geyik" diye bı şey olsa baştan tiklamaz ya da aradığı buysa gelir. Diğer türlü buraya giren sayısı azaliyor. Ben devam ediyorum çünkü dediğim gibi sabırla entry tarayanlardanim. Siz bu durumdan memnun da olabilirsiniz o ayrı o zaman zaten sorun Yok.
    Haklisiniz....

6. herkese günaydın, güzel bir gün dileklerimle.
    Webster Üstad size Afyon Termal villa önerisi soracaktım. Müsait oldugunuzda onerilerinizi yazarsaniz sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by chaplin Yazıyı Oku
    Herkese merhaba, öncelikle belirteyim forum oldukça eğlenceli ve bilgilendirici, malum şu anki trend herkes kısacı gibi ov ve uv hisseler hakkında da değerlendirmeler olsa iyi olurdu, örnek olarak Deva holding görüşlerinizi merak ediyorum.
    Soruya soruyla karşılık vermek gibi olacak ama 2020 yılında hızlı bir kar artışı var. Nedenini biliyor musunuz? Aynı ivme devam edecekse hisse ucuz gözüküyor ama araştırmak lazım biraz daha...
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Soruya soruyla karşılık vermek gibi olacak ama 2020 yılında hızlı bir kar artışı var. Nedenini biliyor musunuz? Aynı ivme devam edecekse hisse ucuz gözüküyor ama araştırmak lazım biraz daha...
    Pandemi sebebiyle tum ilac sektoru ivmelendi
    Rta gibi onemini yitirmis gorunuyor
    Onumuzdeki gunlerde pandemi ne olur nereye gider bunlar bilinse yorumlanabilir
    Ytd

Sayfa 205/1001 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •