Sayfa 205/1006 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Günaydın millet.

2.  Alıntı Originally Posted by senseni83 Yazıyı Oku
    6 aydır ülke ülke gezip sunum yaptılar. ABD'ye gitmemesinin altından başka bir sebep çıkacak bence.
    Seçimin peşine Mehmet Şimşek adı geçince gelse bile istediklerini yapamaz ya da 3 ay da kovulur diye konuştular sonra bu kafada olanlar endeks 4400 den 8500 rallisini yapınca girdikleri şoktan hala çıkamadılar. Şu işe Siyaset karıştırmaktan komplo teorilerinden vazgeçin. Şu an geçtiğimiz süreç 3 aşağı 5 yukarı daha önce yaşandı sonra ne olduğunu da aklı olan herkes biliyor. Geçmişe bakın.

Hem de Türkiye o zamandan çok daha güçlü her alanda.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Dolu geleceğini bilse ve yapacağı showu kaçırmazdı.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. https://www.superhaber.com/tipis-tip...i-haber-477617

Neyse siz ısrarla bu işe siyaset karıştırıp saçma sapan adamları takip edip kafanızı kuma gömmeye devam edin.

O adamlara sorun bakalım bu bankaları kim almış?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Emekli aylıklarını neden açıklamıyorlar
    Bizim kel bakan 50.trilyon doları getirmek için neden usa ye gitmiyor diyordum
    Bu sabah ayıktım hem not açıklamasını bekliyorlar hem 50.trilyon dolara helal gelmesin diye emekli maaşlarını açıklamıyorlar şu iki olayı atlatalım açıklama gelecek.
    Başkan sabah yürüyüşünde Üsküdarda halk ekmek önünde biraz hararetli muhabbet gördüm baktım ne oluyor diye sen 50 trilyon dolardan bahsediyorsun millet halk ekmeğin önünde 50 tl kandil simidi mi olur diye konuşuyor.
    kimse bu memleket bu duruma neden , niçin geldi diye sorgulayan yok bu yapılmadığı sürece aynı filmi hep seyretmeye devam ederiz.Hayırlı seyirler.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Siyaset tam içinde nasıl karistirilmaz. Alttan birileri birşeyler kapiyordur o muhakkak. İsveç işi sonrasi mooddys olacaktı tak bizimkiler ileri attı mooddys aportta kaldı. Santranc gibi siyasetin vezirleri şahlari ileri sürüldü. Bu hamleleri nasıl konuşmayalım.
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.superhaber.com/tipis-tip...i-haber-477617

Neyse siz ısrarla bu işe siyaset karıştırıp saçma sapan adamları takip edip kafanızı kuma gömmeye devam edin.

O adamlara sorun bakalım bu bankaları kim almış?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. sidik nedir ne değildir cok kimyasal bileşenlerini bilmem ama gecenlerde okudum bır yazıda aynen sunu yazıyordu''İdrar Vergisi (Latince Vectigal Urinae) Roma İmparatoru Nero tarafından 1. yüzyılda idrarların toplanması için zorla alınan bir vergidir. Roma toplumunun alt sınıfları idrarlarını bir kabın içine yapar ve foseptiğe dökerdi. Sıvı olanı daha sonra halk tuvaletlerinden toplanır ve birçok kimyasal işlem için hammadde olarak kullanılırdı. Örneğin; tabaklama işlemi için ve aynı zamanda Roma çamaşırhaneleri tarafından amonyak kaynağı olarak, yünden toga'ların beyazlatılması için kullanılırdı.''

birde yaralı parmağa işemek deyimi var..buda yine sidik ile alakalı olsa gerek

https://www.gzt.com/infografik/tvnet...kullandi-30901
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    formasyonlar sabahtan beri güzel çalışıyor saflar sıklaşırsa pıst 100 7875 ilk etap devamı 7930 üzeri kapanışlara bakıcam.

teknik olarak takip ettiğim bantlar kapanış 7874 den oldu bugun 7930 yukarda günlük kapanışlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 205/1006 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •