Sayfa 204/1006 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Bu arada teknik analiz diye bir şey yoktur, bunlar bazı insanlara malum olur arkadaşlar(?)

2. Bankalar bazı işlemlerde falan tarihteki kuru esas alacak dendi.

Yabancılar o tip saçmalaıkların da kaldırılmasını isteyebilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bazı bankaların emekli sandığı var SGK yerine oraya prim ödeniyor, genelde çoğu kişi oradan emekli olamıyor, başka işe geçiyor veya SGK'dan emekli oluyor, bankalar bir şekilde yaşlılardan kurtuluyor. Hükümet de bunlar faizcidir deyip çok üzerine gidip incelemiyor. Normalda bunlarda biriken fonların risk yönetimi açısından aynı şirketde değerlendirilmemesi gerekir.

Öte yandan ani gelen EYT ile çok kişi emekli olmayı başarmış olabilir. Yanılmıyorsam 3.5 yıl önce işten atılmış adam da o sandıktan emekli olabilir. SGK da keriz değil oradan emekli olman gerekiyor der.

Ne kadar yük geldi bilanço dip notlarından bakmak lazım.
    Son düzenleme : ariston; 11-01-2024 saat: 03:09.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Memura verilen sabit 8.077 tl zam memur emeklisine verilmedi.8077 tl bu ay 12.000 tl oldu. Emekli memur ile çalışan memur arasındaki fark korkunç seviyelere çıktı. Bu zulmü hakeden emekli çok ama arada suçsuzlarda yandı. İnsanların emeklilik hayalini 65 yaşa attılar. Bu haksızlık bir daha giderilemez. Şimdi aynı zammı memur emeklisi ile bilikte 4a ve 4b li emeklilerde istiyor. Hükümetin bunu verebilmesi için kök maaşları 12-15.000 lere çıkartması lazım. Emeklilik sistemine öyle bi dinamit attılar ki sistemi paramparça ettiler. Bir dahada kim gelirse gelsin düzeltemez.
    bir halt olacağı yok.

Emekli aylıklarını neden açıklamıyorlar
    Bizim kel bakan 50.trilyon doları getirmek için neden usa ye gitmiyor diyordum
    Bu sabah ayıktım hem not açıklamasını bekliyorlar hem 50.trilyon dolara helal gelmesin diye emekli maaşlarını açıklamıyorlar şu iki olayı atlatalım açıklama gelecek.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Bu piyasa okur mu okumaz mı?
    Geride Sindoma hocam atmış, Mehmet Şimşek iş yoğunluğundan ABD'ye gitmiyor diye.
    Aslında trilyon dolarlık fonlara sunum yapacak diye haber vardı dün falan.
    Herhalde beklenen katılım olmayacak diye vazgeçti.
    Blinken geldi-gitti. Olumlu bir görüşme olsaydı, basında 1000 tane haber olurdu. O konuda da ses seda yok.
    Emekli maaşı için işçi emeklileri de haber bekleyeduruyor. O konuda da kulakların üzerine yatıldı. Bari orada bir güzellik yapsalardı emeklililere, 7500----10-11.000 gibi veya memur emeklisi kadar zam yapılacak diye.
    Neyse bankoff banka alın dedi alsın bakalım millet.
    Yazmayı unuttum, 8935'e gelirse diye 1 kısa daha yazdım kademe için, spora gideceğim için onu 8975 revize ediyorum.
    MC saatinden sonrasına bakacazzzz.
    Bu 3 konu birbiri ile ilintili, şu not mevzusu netleşsin. Gerekli arttırımı yapsın Moody's işin aslını öğreneceğiz.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Emekli aylıklarını neden açıklamıyorlar
    Bizim kel bakan 50.trilyon doları getirmek için neden usa ye gitmiyor diyordum
    Bu sabah ayıktım hem not açıklamasını bekliyorlar hem 50.trilyon dolara helal gelmesin diye emekli maaşlarını açıklamıyorlar şu iki olayı atlatalım açıklama gelecek.
    Gitmemesi doğru olan dendi. Çünkü daha önce hiç bir bakan ABD ye gidip fonlara böyle bir sunum yapmamış. Hatta yanlıştan son anda dönüldü deniyor...
    Emekli maaşı konusu çok su kaldırır. Hele ki seçim öncesi..

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Gitmemesi doğru olan dendi. Çünkü daha önce hiç bir bakan ABD ye gidip fonlara böyle bir sunum yapmamış. Hatta yanlıştan son anda dönüldü deniyor...
    Emekli maaşı konusu çok su kaldırır. Hele ki seçim öncesi..
    6 aydır ülke ülke gezip sunum yaptılar. ABD'ye gitmemesinin altından başka bir sebep çıkacak bence.

Sayfa 204/1006 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •