Akşam pazarı başladı ariston abi yarına hisse seçimi yapıcan mı,
Hamdım Piştim Yandım
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
halka arzcılar baya sayıyı yüseltmişti.
Keremm beyden BIST 20 bin TL üstü hesaba katıldığından toplam 2.830 milyon yatırımcı sayısı mevcut görünüyor. Son zamanlarda yatırımcı sayısının 7 milyona ulaştığına dair açıklamalar gelmişti. Sayı gerçekten bu kadarsa geriye kalan 4.168 milyon yatırımcının yatırımı 20 bin TL den aşağıda.. İlginç
![]()
Sorular belki bugün gönderilmiştir.
<<<<<<<<<<<<
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...024/DUY2024-05
Enflasyon Raporu 2024-I Bilgilendirme Toplantısı 8 Şubat 2024 Tarihinde Ankara’da Yapılacaktır
Başkan Hafize Gaye Erkan, Enflasyon Raporu 2024-I’in tanıtımı amacıyla 8 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10.30’da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İdare Merkezinde bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecektir. Toplantı fiziksel ortamda gerçekleştirilecektir.
Toplantı İnternet sitemizde bu sayfadan ve Bankanın resmi X (Twitter) ve YouTube hesaplarından canlı olarak yayımlanacaktır.
Bilgilendirme toplantısını takip edecek basın mensupları ve ekonomistlerin isimlerini 7 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 14.00‘e kadar basin@tcmb.gov.tr elektronik posta adresine bildirmeleri gerekmektedir.
Toplantı Programı:
10.30 – 11.00: Başkan Hafize Gaye Erkan’ın Enflasyon Raporu 2024-I’in Tanıtımına İlişkin Sunumu
11.00 – 11.30: Soru-Cevap Bölümü
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
İletişim
Ayrıntılı bilgi için basin@tcmb.gov.tr e-posta adresine elektronik posta gönderilebilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri