Sayfa 205/343 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. 30.06.2018 döneminde 16-17 milyon TL.kar gelse bile iyi bence, yıllık 35 milyon TL.civarı kar’a tekabül ederki yaklaşık sermayesi kadar kar açıklamış olur, yukarısı ballı kaymak olur, Bakioğullarının amiral gemisi bu, bu sene iyi birşeyler olacak gibi hissediyorum,

2. Gelir tablosu ve bilanço açıklaması SPK ya göre 10 Ağustos sanırım cuma gününe denk geliyor, Maliyeye de 14 Ağustos geçici vergi beyannamesi ekinde gelir tablosu verilmesi son günüdür, şaşmaz bunlarda son güne bırakacaklar yine hatta borsa kapandıktan 2-3 saat sonra göndereceklerdir, iyi bir kar açıklayında isterseniz son gün son saatte gönderin problem değil biz alıştık zaten,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Gelir tablosu ve bilanço açıklaması SPK ya göre 10 Ağustos sanırım cuma gününe denk geliyor, Maliyeye de 14 Ağustos geçici vergi beyannamesi ekinde gelir tablosu verilmesi son günüdür, şaşmaz bunlarda son güne bırakacaklar yine hatta borsa kapandıktan 2-3 saat sonra göndereceklerdir, iyi bir kar açıklayında isterseniz son gün son saatte gönderin problem değil biz alıştık zaten,
    Sayın BLACKM vergi dairesine bildirimi bilmiyorum ama konsalide bilanço son açıklama tarihi KURBAN bayramı sonrasına uzatıldı BAKAB'da aynen yazdığın gibi son gün son saate kadar bekleyeceğiz bilançoyu görmek için.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

4.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Sayın BLACKM vergi dairesine bildirimi bilmiyorum ama konsalide bilanço son açıklama tarihi KURBAN bayramı sonrasına uzatıldı BAKAB'da aynen yazdığın gibi son gün son saate kadar bekleyeceğiz bilançoyu görmek için.
    Konsolide Kurban bayramı sonrasına uzatıldı ise o zaman vergi dairesine verilecek geçici vergi beyan süresi 14 Ağustos 2018'dir, maliye beyan süresini uzatabilir 17 Ağustos'a, şimdilik uzatma gelmedi, uzatma gelirse maliyeden bunlar son gün son saatte açıklayacaktır,

5. 5,95 te takılı kaldı çapa gibi

6. 1000 lotla 5,75 gosterebiliyorlar tahtaya... (yaklaşık -2,5%)
    bize de üç beş lot verdiler bedavadan.. ama yine de cok yazık..
    bu likidite konusunda firmanın artık bir adım atmasını bekliyoruz...

7. Çanağın sağ tarafına ne zaman geçeceğiz acaba

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 4 ayda dibin inşaatı yeter,artık dik durma zamanı

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 205/343 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •