Sayfa 205/1005 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Et ve tırnak gibiyiz..önce bozulur sonra düzelir.(bence)
    Gerçi orası da öyle. Çok yerden göbek bağı var..
    Bakalım kısa vade bir gerilim olur mu onu izleyeceğiz
    Umudumuz olmaması..Hele ki kış öncesi ve onlara ödenmemiş borçlarımız varken.

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    ilk savunma hattı 10.000 anladık ok. . yalnız ayı dünden güçlü, bu 10.000 ci yeni boğaları tek pençeyle çiter bence .. ama ne zaman .. ...ytd
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    yeni boğa & ayı ... 10.000 hattı savaşı devam ediyor ... ayı bugün saldıracaktır ..Allah var .. yiğitçe hakkıyla sağlam cenkediyorlar .. ikisinede bravo ... * peki madem bu kısa vade savaş azılı büyükbaş boğanın köntrolünde .. neden izin veriyor bu düşüşe neden müdahele etmiyor ??.. ytd

* bunu bende bilmiyorum ama vardır bir hesabı .aklımda bir şey var ama emin değilim .olası 10.000 hattı yıkılırsa bakarız . ytd
    saldırdı ayı .. biraz sinirlendi .. dünde yazmıştım .. ayı istese tek pençeyle çitebilecek güçte ... istese 10.000 hattından gelen boğaları 15 dk da tarümar eder .ytd. izliyoruz ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    saldırdı ayı .. biraz sinirlendi .. dünde yazmıştım .. ayı istese tek pençeyle çitebilecek güçte ... istese 10.000 hattından gelen boğaları 15 dk da tarümar eder .ytd. izliyoruz ..
    10150 üstü saatlik kapanışa bakıyorum ben.
    Kalamadıkça satış gelebilir....Ben de o beklentideyim.
    Bakalım....
    Saatlikte de tobo çiziyor. Bir yandan flama yapıyor...
    Ben bu borsaya o yüzden sadece günlük kapanışlar ile bakıyorum Teknik tuzak çok fazla seans içi..

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    yeni boğa & ayı ... 10.000 hattı savaşı devam ediyor ... ayı bugün saldıracaktır ..Allah var .. yiğitçe hakkıyla sağlam cenkediyorlar .. ikisinede bravo ... * peki madem bu kısa vade savaş azılı büyükbaş boğanın köntrolünde .. neden izin veriyor bu düşüşe neden müdahele etmiyor ??.. ytd

* bunu bende bilmiyorum ama vardır bir hesabı .aklımda bir şey var ama emin değilim .olası 10.000 hattı yıkılırsa bakarız . ytd
    burda yeni fiyat adımları da etkili ....şimdilik küçükler için bir bariyer.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı: Rusya'nın Türkiye ile ikili ilişkileri Suriye krizi yüzünden bozuldu - IFX
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Et ve tırnak gibiyiz..önce bozulur sonra düzelir.(bence)
    Bunlarda Geçer..
    https://www.youtube.com/watch?v=oLIvymfOBfw

6. Özellikle gümüş ilgi çeker.
    ......

Borsa İstanbul, uluslararası piyasalarda oluşan alım satım kotasyonları kullanılarak 16.12.2024 tarihinden itibaren BIST Spot Gümüş, BIST Spot Platin ve BIST Spot Paladyum Endekslerinin hesaplanmaya başlamasına karar verdi

biraz heyecan yaptı pala..
    arkası gelmedi.. kapanışta olmalı!

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    biraz heyecan yaptı pala..
    arkası gelmedi.. kapanışta olmalı!
    Habere düzeltme geldi..
    Rus bakan yardımcısı "Suriye deki krize rağmen Türkiye ile tam ilişkiler sürüyor"

Sayfa 205/1005 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •