-
Irlandali rock grubu U2, 5.studyo albumu The Joshua Tree’yi Island Records etiketiyle 9 Mart 1987’de piyasaya surdu.
-
Ispanyol sinema tarihinin bugune kadar gelmis gecmis en etkili aktorlerinden, ses tonu ve oyunculugu ile buyuklugunu kanitlamis Ispanyol aktor (Fernando Casado Arambillet) Fernando Rey'in olum yildonumu (9 Mart 1994)

Carole Bouquet ve Frnando Rey. Arzunun O Belirsiz Nesnesi (Cet obscur objet du désir - That Obscure Object of Desire - Quell'oscuro oggetto del desiderio, 1977) Yonetmen: Luis Buñuel
-
Amerikali yazar ve sair (Heinrich Karl Bukowski) Charles Bukowski'nin olum yildonumu (9 Mart 1994)

"Bes parasiz olup kadinin tarafindan terk edilmek kadar kotu bir sey daha yoktur. Icki yok, is yok; duvarlar sadece oturur duvarlari seyreder ve dusunursun. Buydu kadinlarin intikami, ama onlara da aci veriyor, onlari da zayiflatiyordu." Charles Bukowski, Kadinlar

"Non c'è niente di peggio che venir piantati dalla propria donna quando si è al verde. Niente da bere, niente lavoro, solo quattro pareti, star lì seduti a fissare le pareti e a pensare. Ecco come si vendicavano le donne, ma stavano male anche loro. O così mi piaceva credere." Donne

“Beni taniyan herkesin size soyleyecegi gibi, makbul biri degilim. Kotu adami sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. Iyi isleri olan sinek kaydi trasli, kravatli tiplerden hoslanmam. Umitsiz adamlari severim, disleri kirik, uslari kirik, yollari kirik adamlari. Ilgimi cekerler. Kucuk surpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadinlardan da hoslanirim; coraplari sarkmis, makyajlari akmis, sarhos ve kufurbaz kadinlardan. Azizlerden cok sapkinlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yaninda rahatimdir, cunku ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni sekillendirmesinden hoslanmam.”
-
Ingiliz heavy metal grubu Iron Maiden, Virtual XI albumunun ilk single'i The Angel and the Gambler'i 9 Mart 1998'de EMI Records etiketiyle yayinladi.
-
Alman hard rock grubu Scorpions, 14.studyo albumu Eye II Eye'i 9 Mart 1999'da East West (Avrupa), Koch (Amerika) ve WEA Japan (Japonya) etiketleriyle piyasaya surdu.
-
Ingiliz heavy metal grubu Motörhead 6.canli albumu Everything Louder Than Everyone Else'i 9 Mart 1999'da SPV GmbH ve CMC etiketleriyle piyasaya surdu.
-
Italyan asilli Amerikali soprano Anna Moffo'nun olum yildonumu (9 Mart 2006)
-
Ingiliz heavy metal grubu Judas Priest, 18.studyo albumu Firepower'i 9 Mart 2018'de Columbia Records etiketiyle piyasaya surdu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri