Sayfa 206/656 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Haklı olabilirsiniz ama durdo hissesi bugun al iki sonra satılacak bir hisse degilki işlem haçmi çogu zaman ekstra gunler hariç geberik benim bu kafama yatmıyor sizlerin zararına oluyor biz kaç aydır burdayız baksana ilk aldıgımız yöne dogru gidiyoruz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bende biraz önce verilere baktım hangi saatte orayı görmüş bilmiyorum..ben son bir saattir ekrandan uzaktım...
    Ben gördum 20-30 sn durdu durmadı ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Akrep haklı çıktı.... 5 altından alınabilirmis..

4.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Akrep haklı çıktı.... 5 altından alınabilirmis..
    yanlız şu nokta var 5 altında alım fırsatı yoktu zira 5.00 da 100 lot onun hemen altında 4,85 sadece 51 lot işlem gördü. nasıl alacaktık ki... ilerleyen günlerde endeks 89 bine salarsa o zaman belki bi fırsat olur.

Sağda solda önemli miktarlarda kaybedip yanınıza geri geldim malesef sermayem önemli miktarda eridi üzgünüm ama ne yapayım umarım durdo bizi ve kendini yeniden toparlanma fırsatını yakalayabilir..

6.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Sağda solda önemli miktarlarda kaybedip yanınıza geri geldim malesef sermayem önemli miktarda eridi üzgünüm ama ne yapayım umarım durdo bizi ve kendini yeniden toparlanma fırsatını yakalayabilir..
    gel dostum sende bendensin.. durdoya güveniyorum...durdo çıkış yaparak yaralarımıza merhem olabilir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gel dostum sende bendensin.. durdoya güveniyorum...durdo çıkış yaparak yaralarımıza merhem olabilir..
    iyi ama endeks bugün + ve durdo dusmeye devam edıyor kagıtlar hep yukarı tepkı vermıs durumda ilginç değilmi durdo 5,20>>5,90 aralığında bi miktar hacim artışı yapmış sanırım kaptırdıkları malın peşinde olabilirler

8.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    iyi ama endeks bugün + ve durdo dusmeye devam edıyor kagıtlar hep yukarı tepkı vermıs durumda ilginç değilmi durdo 5,20>>5,90 aralığında bi miktar hacim artışı yapmış sanırım kaptırdıkları malın peşinde olabilirler
    dikkatli bakarsan hisselerin bir çoğu eksidedir hem de endeks artıda olmasına rağmen...hisselerin hepsi inanılmaz çekingen...tıpkı fare tuzağında yemi gören bir farenin tuzak dışında da bir yemi gördüğünde yemekten çekinmesi gibi bir durum var..insanlar olumlu endekse rağmen güvenle hisse alamıyorlar çünkü her an her şey ters dönüp satışlar başlayabilir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 206/656 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •