Sayfa 206/937 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Haklı olarak satıcı yok, verirsem kaptırırım dıyor herkes... Veren olmazsa Atrcıler oyle bekler durur...
     Alıntı Originally Posted by mokolcu Yazıyı Oku
    işatr satıcı yok . işkur en ucuz satıcı 230 bin . hayırlısı

yazdım 1 tane Atr.... alabilecek olana bol kazanç sağlasın inşAllah...kalanlar bana yeter
    Yazın Arsa... Kışın Borsa

3.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    yazdım 1 tane Atr.... alabilecek olana bol kazanç sağlasın inşAllah...kalanlar bana yeter
    Ekonomiye can gelsın, arada vermek lazım hep bana olmaz..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Hareketler sertleşecek gıbı, btr de alıcı ciddi ise akşam tavan bıle kapatabilir... Atr de gitmek üzere...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Atr de eslesme 165 de varmı daha asagıya veren

6. Kapanış...
    Arkadaşlar birileri usul usul götürüyor senetlerı, acele etmeden.. Bana bankanın hareketi gıbı geliyor... Bu hareket gelısıguzel bır hareket değil...

Phılıpcapıtalın Atr ye ilgisi bir hayli fazla sanırım işkur dada görmüştük bu kurumu yanlış hatırlamıyorsam..

7. işkur ve işatr nin saklama grafiğini atabilirmsnz biraz kafa yoralım üstünde

8. Kafayı yoracak kadar hısse yok sınırlı sayıda
    Toplam 1000 adet bile degıl
    Acıklama ile milli piyango bileti gibi yatırımcılar sıraya gecer 😎

Sayfa 206/937 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •