Sayfa 206/1000 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Viop LX

Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Hakikaten ilginç bir ülkeyiz,burada sizlerin söylediği şeylerin daha fazlasını ben 10-15 yıldan beri söylüyorum.Düşüncelerimden dolayı ağır bir bedel ödemiş biriyim.Sahi siz ne bedel ödediniz?Bu muhalif kesimin kızgınlığı ne.(Muhaliflik ise ben sizden daha çok muhalifim.Bu konuda hakkımda mahkeme ilamı bile var Şaka yapmıyorum ha yanlış anlamayın.Özel olduğu için buradan paylaşmamı da istemeyin.Yüzyüze görüşmek isteyen olursa paylaşırım.)

Ne demişti Tandoğan geçmişte,bu ülkeye kominizm gelecekse,onu da biz getiririz.Bu nedenle iktidarın bu son çıkışı bana ,bu ülkede muhalefet yapılacaksa onu da biz yaparız gibi geldi.Tandoğan kominizmi getirseydi,ülkeye kominizmi getireceğiz diyenlere gerek kalmazdı.Şimdi de muhalefete gerek yok o zaman,böyle de bir ironi yapalım.
    bu ülkenin bu güzel vatanın.. hiç birşeyle sorunu yok.

ne kürt sorunu var.. ne türban ne din.

kafa yapısı ve düşünce dünyası çoktan değişti..

bu ülkede sen.. merkez solun ve merkez sağın yok olduğunu gördün mü ?

göremezsin..

çünkü yukarıdaki mahsettiğim sorunlar.. çıkarılır.. bilerek isteyerek kasıtlı.

o nedenle kutuplaşma .. bu iki taraf içinde koltuklarını sağlama almak için bulunmaz nimettir.

millet bunlarla oyalanır.. üstteki pastadan payını alır. ceplerini düşünür.

tüm mesele bu

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ne konuşuyorsun arkadaşım ... Şu andaki siyasette geyiği donulenlerin alayı ya komünizmi engelleme derneğinden ya da milli Türk talebe derneği torbasından geçmiştir.. alayı Amerikan bilmem nesidir. Birbirlerinden farkı yoktur. Ne derseler odur... Burada geyik mastürbasyonu yapıyoruz bakma... Devlet akliymis.. fetosundan ocalan ina, Tayyip in den bahçeli sine hepsi bu derneklerin tornasindan çıkmıştır.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İtibar veremedim...
    Sürü, çoban değişti zannediyor ama...
    Hepisi aynı köyün yiğidi...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    İtibar veremedim...
    Sürü, çoban değişti zannediyor ama...
    Hepisi aynı köyün yiğidi...
    Fehmi Koru, Abdullah Gül, Hulusi Akar aynı fotoğraf karesinde elli sene öncesinde İngiltere de... Daha ne olsun.. parayla uğraşan herkes salak değildir hele de BIST le uğraşan adamlar hiç salak degil

4. Post

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ne konuşuyorsun arkadaşım ... Şu andaki siyasette geyiği donulenlerin alayı ya komünizmi engelleme derneğinden ya da milli Türk talebe derneği torbasından geçmiştir.. alayı Amerikan bilmem nesidir. Birbirlerinden farkı yoktur. Ne derseler odur... Burada geyik mastürbasyonu yapıyoruz bakma... Devlet akliymis.. fetosundan ocalan ina, Tayyip in den bahçeli sine hepsi bu derneklerin tornasindan çıkmıştır.

itibar vermeye girdik yine veremedik
    çok doğru...

5. emir büyük yerden gelmiş uyuyorlar, devlet aklı denen şey 1947 den beri ABD aklı zaten. saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku

Bravo diyorum. Müthiş tesbit.

7. 23.10.2024 12:52:16
    Kaynak: DIGER, OTHERS
    Kremlin: (Türkiye'nin BRICS'e katılma olasılığı hakkındaki yorumlama) NATO üyeliği BRICS'e katılmaya bir mani değil

8. Burada yazanları tanımıyorum,düşüncelerini de bilmiyorum,derdim kimse ile polemik değil.Adalete,hukuka ,vicdana ve ahlaka inanarım.Allah'a inadığım ve amel ettiğim kadar bunlara da inanır iman ederim.Zaman en iyi yargıç'tır.Her şey ve herkesle ilgili hükmünü eninde sonunda verir ve her şey o hükümle birlikte tarihe yazılır.

Sayfa 206/1000 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •