Sayfa 2066/2404 İlkİlk ... 1066156619662016205620642065206620672068207621162166 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 16,521 - 16,528 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. yarın yukarı aşşa yukarı aşşa

beni tek ilgilendiren yarın zirve kapatsın tatile çıkarım... dediğim gibi seçim sonrası tatilde uzun uzun yatarım diye...
    mert hocam bana şevk verdi ...modaya uyacam abi...

bu saatte resim alıntısı yaparsam çok tehlikeli olur ...araba yoldan çıkar....

resimdekilerin ölçülerini almak gerek ...bazıları küçük kalmış
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Borsa gene çok tehlikeli bir bölgeye geldi ..10bin point yükselse de düşse de kimse şaşırmaz şaşırmamalı ..önemli direnç noktalarına geldi ,geçen sene gibi takır takır kırarak gidebilir ,dirençlerden dönüp çoklu dip veya dibin dibini de yapabilir ..günlük ve haftalıklarda çok ciddi güçlenme ve daha yukarıları gözükürken aylık göstergeler iç açıcı değil...ülke ve dünyanın genel ekonomik durumu da pek parlak gibi durmuyor ..gerçi borsa yükselecekse pek de umursamaz...geçen sene ne vardı ki o kadar rekor kırdı? velhasıl borsadan kazanmak giderek zorlaşıyor hepimiz bunu bizzat yaşıyoruz...4-5 yıl önce ben GARAN ı yaklaşık bu fiyatlardan alıp satıyordum haala aynı yerde ,HALKB daha da feci durumda ..vs vs ..ki DOLAR o zamanlar neydi şimdi ne oldu... ama borsada fırsatlar bitmez hele ki vob gibi kaldıraçlı bir piyasada 2 defa üst üste kazançlı pozisyon denk gelirse hesap bakiyesi hemen kalınlaşır ..ne diyelim ..moral bozmaya gerek yok huzur olsun ..her şeyin hayırlısı İNŞALLAH
    süper yorum yapıyorsun hocam ... dürüst olanlar çok iyi anlar... kaypakları saymayalım
    bol kazançlar dilerim..

yüklü longlarımla hala devam ediyorum ... stopları yukarı çektim ne olur ne olmaz... ters durumda tatil parası kalsın cebimizde değilmi
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

3. Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnnn

06.07.2018 Cuma

Vobyvade güne 124675(uzlaşma 124725) ile başlıyor

Şahsi pozisyonum FLAT

İyi niyetli herkese iyi seanslar hayırlı cumalar

https://www.youtube.com/watch?v=3dnzLM_N-2Q

Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Selamlar mekan Mert abinin 5 Temmuz paylaşımını görünce yazayım dedim... Tek yazabileceğim 'ey gidi dünya eyyy'

Mert abi bi tatil parası gönderir misin abi neler neler yaşadık abi
    Hoş geldin sinterciğim ,evet çok şey yaşadık...sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    yarın yukarı aşşa yukarı aşşa

beni tek ilgilendiren yarın zirve kapatsın tatile çıkarım... dediğim gibi seçim sonrası tatilde uzun uzun yatarım diye...
    mert hocam bana şevk verdi ...modaya uyacam abi...

bu saatte resim alıntısı yaparsam çok tehlikeli olur ...araba yoldan çıkar....

resimdekilerin ölçülerini almak gerek ...bazıları küçük kalmış
    Hocam sen değilmiydin boyut değil de işlev önemli olan diyen
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    süper yorum yapıyorsun hocam ... dürüst olanlar çok iyi anlar... kaypakları saymayalım
    bol kazançlar dilerim..

yüklü longlarımla hala devam ediyorum ... stopları yukarı çektim ne olur ne olmaz... ters durumda tatil parası kalsın cebimizde değilmi
    Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

7. 124200 altı short üstü long, ekonomi ne kadar kötü lursa olsun short da kar al durumu mevcut 40 iş günü daha long kovalanmalı.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

bugünden itibaren
    2 hafta tatilde olacağım
    kafa dağıtacağım
    herkese bol kazançlar
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

Sayfa 2066/2404 İlkİlk ... 1066156619662016205620642065206620672068207621162166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •