Originally Posted by
cevdet _060
Üstadlar bıkmışbrokir üstad haziran 2025 den başlamak üzere 2026 yılı bistin altın yılı olacak diyor nasıl olacak ki şu ortamda hazirana da bişey kalmadı. Bist için 8500 dip diyenler mi dersiniz 200 dolar diyenler mi dersiniz herkes birşeyler diyor. Ekonomik, siyasi hukuksal alanda iyiye giden tek bir şey de yok.
Haziran ayı çoğu analist için ekonomik politikalar devam etseydi bir hareket beklentisi olan bir aydı yalnız imamoğlu davasıyla piyasalarda yaşananlardan dolayı bilançolar bile 1 çeyrek ileri attı yani 3 çeyrek düzelme bekleniyor bence iç siyasetteki belirsizlik devam ettiği sürece ben birşey beklemiyorum globalde hareketli geçiceğe benziyor 2026 ayırırım nedeni kasım 2026 turpun ara seçimi var güçlü bir borsa ile girmek isteyecek başarabilirse .
kendi seneryomda bizim borsanın hareket yaşaması ve taze para girişleri olması için imamoğluna tutuksuz yargılama çıkması vs çıkan parayı hızlı bir şekilde içeri sokar benim seneryom hem ABD hem iç siyasette bu yönde bakalım çalışıcakmı
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri