Sayfa 207/1002 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    sen bu süreci fazla trumba bağlıyorsun .
    bu Amerikanın belki de devlet politiği. biden da çine vergi konusunda çok geveledi .
    avrupa neyi görecek ayrıca . şu ordu gücüyle.
    https://www.youtube.com/watch?v=IJ0CxJ4zp-0
    Sıkıntı yok siz başka yere bağlayın şuanda bu lavuk konuştuğunda piyasalar sallanıyor mu muhatabın o arkasında olanlar.Avrupanın ordu gücü vs bu hikayelere inanmayın bizim ordumuz güçlümüş Avrupayı korurmuş bu hikayeler burada çıkarılan seneryolar bize sadece sınır karakolluğu yaptırırlar şuanki mevcut hükümetten dolayı çünkü adamların elinde birşeyler var bunu sahada kullanıyorlar bir şekilde yav bir kıbrısa bakın,yunan adalarına bakın,suriyeye bakın bu videolara bakıp güçlülük analizi yapıyorsunuz ya
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Sarıkız senin , neyse düşeceğim ğün de gelir elbet

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Üstadlar bıkmışbrokir üstad haziran 2025 den başlamak üzere 2026 yılı bistin altın yılı olacak diyor nasıl olacak ki şu ortamda hazirana da bişey kalmadı. Bist için 8500 dip diyenler mi dersiniz 200 dolar diyenler mi dersiniz herkes birşeyler diyor. Ekonomik, siyasi hukuksal alanda iyiye giden tek bir şey de yok.
    Birde İşbank da yok şöyle yapmışlar yok böyle yapmışlar diyen yığınla troll var.

Daha turp peşindeler bir dokunsunlar işbank a vay halimize derim.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    altın ons 3500 gider mi sence.......2011 deki gibi olmasın.....
    3500-3600 konusuluyor her yerde...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

selamlar, iyi seanslar herkese..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    halkof shortlar kapandı ...
    Demek dünkü o yükselişte short açtın, açtıkca yükseldi, yükseldikçe açtın, bugünde paçayı sıyırdın, şanslısın bence

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Demek dünkü o yükselişte short açtın, açtıkca yükseldi, yükseldikçe açtın, bugünde paçayı sıyırdın, bence şanslısın
    yok berkim... bugün açtım. vurkaç yapıp çıktım.

garan burada iken veya böyle kritik seviyelerde mutlaka çif yönlü işlem yapsam ne zaman hep kar ettim.

böylelikle eğer ciddi aşşa düşerse endeks longken bankalardaki short zararı sınırlıyor hatta günü artı bile kapatabiliyor.

ordaki karları alıp long ek yapmak maliyetimi ciddi düşürüyor.

tabi herzaman değil sadece kritik seviyede yapıyorum bnu.

8.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Üstadlar bıkmışbrokir üstad haziran 2025 den başlamak üzere 2026 yılı bistin altın yılı olacak diyor nasıl olacak ki şu ortamda hazirana da bişey kalmadı. Bist için 8500 dip diyenler mi dersiniz 200 dolar diyenler mi dersiniz herkes birşeyler diyor. Ekonomik, siyasi hukuksal alanda iyiye giden tek bir şey de yok.
    Haziran ayı çoğu analist için ekonomik politikalar devam etseydi bir hareket beklentisi olan bir aydı yalnız imamoğlu davasıyla piyasalarda yaşananlardan dolayı bilançolar bile 1 çeyrek ileri attı yani 3 çeyrek düzelme bekleniyor bence iç siyasetteki belirsizlik devam ettiği sürece ben birşey beklemiyorum globalde hareketli geçiceğe benziyor 2026 ayırırım nedeni kasım 2026 turpun ara seçimi var güçlü bir borsa ile girmek isteyecek başarabilirse .
    kendi seneryomda bizim borsanın hareket yaşaması ve taze para girişleri olması için imamoğluna tutuksuz yargılama çıkması vs çıkan parayı hızlı bir şekilde içeri sokar benim seneryom hem ABD hem iç siyasette bu yönde bakalım çalışıcakmı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 207/1002 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •