İyiki Ertuğrul Sağlam Deniz’i oyundan aldı , hakemde kırmızı kart gösterdi de oyun bize döner oldu ..
Yıllardır bukadar kötü bir 45-80 arası futbol görmedim ..
İyiki Ertuğrul Sağlam Deniz’i oyundan aldı , hakemde kırmızı kart gösterdi de oyun bize döner oldu ..
Yıllardır bukadar kötü bir 45-80 arası futbol görmedim ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
4 maç 3 puan .. macı veren tartışmasız & net bir şekilde hocadır .. Yazık ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Adamların attığı şutun sayısını ben sayamadim..
Yeminle futboldan soğuttunuz , yeminle bir maç zevkimiz vardı yediniz bitirdiniz .. Yazıklar olsun size , yazıklar olsun benim gibi 90 dakika macı sadece izleyen hocaya ..
60-75 arası resmen pas veremedik , top ayağımıza dolandı 2 pas yapamadık .. Ayni geçen hafta olduğu gibi yada ondan önceki hafta olduğu gibi .. Kötü oyun başka ama bu oyun inanılmaz kötü .. Yanlış oyun kurgusuyla inatla devam etti bunu bir hoca nasıl göremez ?? Valbuena ile 11’e başlama Allh askına başlama .. Reyes yeni geldi iyidir değildir ama adamı başka yerde oynattın ve 75 dakika oyunda tuttun .. Reyes’i baştan sona izleyin 1 tane dikine gittiyse 1 tane dikine pas verdiyse ben ne olayım .. Reyes’i eleştirmiyorum adam yeni geldi ve yeri degil ,sorun bunu onca dakika görmeyen hocaya inanılmaz kızgınım inanılmaz ..
Ulan 4. Haftadayız her maç sonu telefonum susmaz oldu .. Daha 4. Hafta !! Utanın biraz ..
Kötü oynamak başka , yeni takım olmak başka ama oyunda bir duzen olmalı , yahu 1-0 iken adamlar geliyor harıl harıl neden ? Valbuena dönmüyor , forvet dönmüyor , Mehmet Ekici dönmüyor , Reyes zaten yok , Ayew dönmüyor .. Ne olacağı belli değil mi ? 1-1 oldu hala ayni 2-1 öne geçtik yemin ederim yazacaktım kaybedebiliriz müdahale etmezse diye totem olsun dedim yazmadım ve sonuç aynen dediğim gibi oldu .. Bu benim futbol bilgimle alakalı degil açık net görünüyor adamlar kanatlardan harıl haril geliyor , 20 sut çekmis adamlar ve sen bunu görüp müdahale etmiyorsun .. 75 dk reyes’i oynatan hoca eleştiriyi hak eden bir hocadır ..
aykut kocamanı değiştiren Ali KOç en büyük hatasını yaptı. Hoca takımı biliyordu geçen sene o berbat trab-nsferlere rağmen ligi 2. bitirmemizi sağladı ama her ne hikmetse medya ve bu forumdaki bazı süper zeka salakların eleştirileri yüzünden aykut uçtu gitti. 3 transferle aykut hoca zirvede olurdu 10 a yakın transferle düştüğümüz hale bakın
bir halt olacağı yok.
bugünden tezi yk cocu ve camilli göderilmeli aykut hoca takımın başına geri getirilmeli daha geç kalınmamalı
bir halt olacağı yok.
ben başka çözüm düşünemiyorum
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri