Sayfa 208/233 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon
Arama sonucu : 1859 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Xu030 endeks

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    laz müteahhit parayı bastırıp partiyi satın almış, kendi parasıyla almış olsa neyse ne diycez, ama topladığı haraç ve rüşvet paralarıyla istanbullunun parasıyla yapmış bunu, can sıkıcı olan bu.. bunu önce ilçede sonra büyükşehirde aday yapan kemal bey buna hırsız diyor, bununla kankalık yapan buna destek çıkan meral hanım bi sene sonra bunun kocaman bi hırsız olduğunu anladım diyor

bunun arkasında kim var ? masonlar var küreselciler var, tayyip'i devirse devirse bu devirir gibi bi argüman kurmuşlar, istanbulu sel götürüyor bu ingiliz büyükelçiyle yemekte, istanbulda kar fırtınası bu alman büyükelçiyle görüşmede.. gözaltına alındığı gün cumhuriyet tarihinin en büyük döviz talebi geldi, üç günde 60 milyar dolar çıkış yaşandı, resmen yıkmak istediler türk finans piyasalarını

reisin şansı- amerikada başkanın trump olması, sarı kafanın küreselcilere savaş açmış olması, avrupalılar o kadar kendi dertlerine düşmüştü ki, bi belediye başkanı gözaltına alındı diye türkiye gibi bi ülkenin üstüne gitme cesareti bulamadılar.. o yüzden özgür başkan defalarca ağladı- niye yardım etmediniz diye, niye türkiyeye sanction falan yapmadınız diye.. öyle olacak zannediyordu cehape, arkasına türk halkının desteğini değil, masonik mahfillerin desteğini almaya alışmış olduğu için
    okuyun.....boyle olun....gercek....GERCEK CHP li boyle olur.....partiye sahip cikin.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi nerelerdesin yahu

Pire için çuvalı yaktın gittin

Hiç mi hatırımız yok

Bu arada geriye doğru biraz okudum

Şu 3 ismi merak ettim
    tuncerim.....

artik hicbiryerde yazmiyacagim.....ogrencilerim benden iyiler....

burada OZAN I sevdim....sohbet icin geliyorum....BORSA YAZMIYORUM....

mala 9000 de bindik....isimiz bitti.....5 yil.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. 5 yıl dedin ya bu bize yeter emmi

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    5 yıl dedin ya bu bize yeter emmi
    sen....ozelime telefonunu gonder....acil yazilmasi gereken bisey olursa....sana telde soylerim....gider yazarsin....bizim koye.

degerli dostlarim.....

bizim borsanin onumuzde ki 5 yilda.....ilk hedefi 5 dolar endeks....sonra....FEYZA....

ben ne diyorsam odur....

SEBEB.....

ULKEMIN GEOPOLITIGI....

sonuc....YATSIN YANIMA....SARILMASIN....DONSUN UYUSUN....KIRK YILIM ONUN OSSUN...

DIYEN.....bati ve israel.....ULKEMDE....YENI BIR ISBIRLIKCI GURUP ARADI VE BULDU....

gariii....PARA GANI.

9000 DE MALA GIRDIK....POZIZYONUMUZU ALDIK....

gariii.....

zamanin gecmesini bekliyoruz....HEDEF FEYZA-1 TOPIGIMDE....100 katina kaartlarimizi sattik...HEDEF FEYZA-2 de....ortalama 200 katta satacagiz....

bu konu kapandi....topigimi kapattim....

girgirdayiz.

HEDEF FEYZA-1 Topigimi okuyun....800 endekste aldik....4500 endekse geldigimizde....

cussssss....DAHA BU NEKI DIYORDUM....

3 DOLAR ENDEKSE CIKTIK....gomun mamina cakayim....burasi hedef feyza dedim....2.5 yil oldu.....surunduk....2.25 dolara indik....BINDIK.

TEKNIK ANALIZMIS....

kim iker teknik analizi....oda ne ula....ha ha ha.....

TURKIYE.....1923 ILA 1950 ARASI....bagimsiz bir devletti....

1950 den beri....TURKIYEYI BIZ YONETMIYORUZ.

BIZ....tum partiler....FIGURAN OSMANLARDIR....

lutfen bana kusmeyin....YAZACAK BISEY YOK....mali aldik....YATACAGIZ 5 YIL.....

8. vadeli yaklaşık %1 yukarı açtı, havayolu kağıtları öncülük ediyor primde, galiba dün newyork borsasında havayolları yüksek prim yapmış, onu bahane ediyorlar

bugün hayırlı cuma, pkk 50 yıllık silahlı mücadeleyi bitirdiğini ilan edecek, buna dair sembolik bi tören yapılacak

Sayfa 208/233 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •