Sayin O'Sullivan /sayin Eliot sureci nasil öngoruyorsnz?Bu hareketi başlar mi sizce?yoksa ayni asansör hareketler devam eder mi?Kimse net bilemez tabi sadece ongorunzu merak ettim
Sayin O'Sullivan /sayin Eliot sureci nasil öngoruyorsnz?Bu hareketi başlar mi sizce?yoksa ayni asansör hareketler devam eder mi?Kimse net bilemez tabi sadece ongorunzu merak ettim
Subat4 hanım ben daha öncede yazmıştım, bu yıl artık bir şeylerin olacağını/olması gerektiğini. Bu inşallah startıdır... Kabak tadı verdi artık. Sonrasında 2.arsa satışı, kayıtlı sermaye tavan artışı ve malum artış umarım gelir. 10+yıldır bıkmadık usanmadık bekledik. Karşılığını almadan gitmek yok...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Sayın şubat4 aaslında ceonun daha önceki bir konuşması vardı satır aralarında bazı bilgiler vermişti aslında belki o günkü konuşmayla ilgili bazı çalışmaların başlangıcı olabilir .Fakat ön ce panel ardından fabrikanın satılması konusu konusunda firmsa eski teknolajiden kurtulmak istiyor ne kadar eski teknoloji = o kadar carbon salınımı demektir firmanın bu yüzden üretim bandın ı ve fabrikayı sattığiını düşünüyorum. BELKİ Carrier için kap haberlerini sık duyarız
günlükte aşağı yukarı illaki olacaktır yanlız hacim artışta bazen bizimde sınavlarda takıldığımız sorular olabiliyor gereğinden fazla zaman harcaya biliyoruz burda nasıl başladığına değil nasıl bittiğine bakmalıyız bazı noktalarda dinlenebilir bu dadoğol fakat şahsi düşünceme göre bu sefer biraz daha ileri gidebiliriz
asla yatırım tavsiyesi değildir
merhabalar, şubat hanım özlenen hacimli günlere ulaştık ekseri para girişli talepkar bir alıcı var. Umarım bu iştah erken kesilmez ve bizde sabrımızın sonucunda güzel günler görürüz. Ben şahsım adına büyüme odaklı bir yatırımcıyım satışa söz konusu olan arazi ve fabrikanın şirkette yeni bir şey katmayacağı gibi bir yerde yük teşkil ettiği düşüncesindeydim umarım satışla ilgili pozitif bir gelişme olur ve gelen para ile marka değerini artırıcı işerde kullanılır teknoloji, inovasyon, reklam gibi vs işler bu evrede de sermaye güçlenir tahta arzu edilen derinliği kavuşursa yıllarca gösterdiğimiz sabrın mükafatını almış oluruz cem akanın yönetim anlayışını beğeniyorum umarım tahtadaki ekip ve hakim ortaklarda genel müdüre ve onun yönetim ve yenilikçi anlayışına yakışır işler yapar. Alcara emek vermiş herkese saygılar bol kazançlar.... Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Son olarak oyuncunun tahta yapış anlayışı bakımından işi ele alırsak her ne kadar sıkı ve temkinli bir yol seyrediyor olsada haberin önünde duracak spekülatör olmadığı kanaatindeyim teknik olarak 370 bandı üzerinde hacimli kapanışlar bizi daha yuları taşıyacaktır son iki günlük hacim ve para girişi umarım o bölgede de oluşur haber odaklı yükselişlerin hedefi bana göre "sığ tahta” da oyuncunun parası kadardır arsa satış gerçekleşirse dolu bir kasa ve ciddi büyüklükte bir bedelsiz beklentisi oluşacaktır böyle bir şirketi uygun verecek spekülatör olacağını sanmam arsa satışı gerçekleşirse ve öncesinde tahtada karşılık bulmazsa bana göre düşüşler alım fırsatı oluşturur
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Son düzenleme : chef.; 01-06-2022 saat: 19:04.
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ortamdan dolayı Süper bono dedikleri enflasyon odaklı borçlana aracı gündeme gelip duruyor buna bağlı olarak derin tahtalar da bir boğa tuzağı riski var bazı senetlerde yatırımcıyı silkelemek için de kullanışlı bir malzeme olacak gibi…
Alcarda şu an için elimizde adını bedelini bilmediğimiz bir ticarettin dedikodu niteliğinde haberi var, eskiler arsa konusunda daha önce yaşanılan sorunları bilir ama tüm bu olayların içinde pozitif olduğum bir konu varsa o da şirketin namı hesabına çalışmayan bir tesisin toprağını elinde tutması çok bir şey ifade etmez diye düşünüyorum pasif gelirden ziyade esas faaliyet gelirini tercih ederim.
Ülke olarak hem konum hem navlun ücretleri bakımından avantajlı olduğumuz kadar üretimde de bazı sektörlerde artık Çin’den ucuz sayılırız.
Şirket bu ihracat ortamında olası arsa satışından kaynaklı geliri Ar-Ge ürün çeşitlendirme ihracata yönelik yayılma ve reklam gibi konularda değerlendirecek olursa bir kaç seneye çok farklı bir alcar konuşuyor oluruz sonuçta satıştan elde edilecek gelirin %15 i halka açık kısmın, bunu bir ara kararla temettü olarak dağıtacağını sanmam doğru da bulmam ya sermaye güçlendirip şu an ki büyümeye dayalı hedeflerini korur, ya da ekstra yatırımlar yapılmalı diye düşünüyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir…
Yer İmleri