Sayfa 208/427 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dejavuu Yazıyı Oku
    Kimi kastediyorsunuz bilmiyorum ama burası forum ortamı, herkes fikrini seviyeli bir şekilde dile getiriyor. Hakaret etmeye vs gerek yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Siz niye üstünüze aldınız anlamadım. Ne kadar prtfoyüz var bilemem, söylemek istediğim başka...

2. <hiç bir şey anlatmıyorsunuz, hoş... kendiniz de bilmiyorsunuz... motivasyon nedir, hisse neden yorulur, hiç bir şey bilmiyorsunuz...

3. ÇOk güzel bir hisse bu, ne kadarsa ne kadar... üzüle üzüle çıktım.. haketmiyor değil, neyse... atlara yetiştiricilik primi var da......

4. Sakın algı yapmayın küçücük beyninizle... Sana sesleniyorum TATMİNSİZ... Yakından bakılınca.. GREGOR'sun değil mi* Not: laf atmayın çarparım, yetmezsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by dikyoptera Yazıyı Oku
    Siz niye üstünüze aldınız anlamadım. Ne kadar prtfoyüz var bilemem, söylemek istediğim başka...
    Ben niye üstüme alınayım, sadece küfürlü yazış tarzınızdan rahatsız oldum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6.  Alıntı Originally Posted by dikyoptera Yazıyı Oku
    Sakın algı yapmayın küçücük beyninizle... Sana sesleniyorum TATMİNSİZ... Yakından bakılınca.. GREGOR'sun değil mi* Not: laf atmayın çarparım, yetmezsiniz.
    Kafayımı çektin naptın. Seni yönetime şikayet ettim. Yazdıkların buraya göre değil.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Bu forumda herkes birbirine saygılı olsun lütfen. Sayın dikyoptera gerçekten anlamsız ve kaba konuşuyor.

8. Ağlaya ağlaya sattım bilmem bir kaç lot, kırıldığım başka: hep çevreme örnek gösterdigim.... neyse...

Sayfa 208/427 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •