TEB deki mallar ortaya çıktı.
Zıpzıp mı zıplamış, yoksa .....?
Zıplarken, ...mışlar mı?
Eylül ü bekleyin dedim.
Ben gelmeden olmaz dedim.
Çok dayanamaz!
Bana da mal lazım.
Zıpzıp satarsa, belki alırım.
Maliyeti 76 ya yakın.
Elbette bu fiyatlardan değil!
Özel bir durum olmaz ise,
Eylül de görüşürüz.![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Yazılarımda hep samimi ve dürüst oldum ,ama ciddiye alınmaması,sahiplerinin kendi sorunlari,sonuçta hisselerimi çoğalttım,daha da çoğaltacağım,önce ben alacaklarımı bitirecem TEB deki hisseleri, benim portföyümü takip eden meraklılarım almışlar,benim hisselerim neki,gurup pkart ı izlemeye alıyor onlar almaya başlayınca bakalım ne kadar dayanacak bu tahta ,,ka,,,, ka...bu hisse benim için çok değerli,zaten bilançonun iyi gelmeyeceği fiyat hareketlerinden belliydi,biz de bu oyunu bekliyorduk ve fırsata çevirmeyi planliyorduk, tahtada çok hızlı değil ama gurubun alımları hissedilecektir,tabiki önce izleyeceklerdir, tabiki asla kimseye tavsiye olmadan.
Daha önce de böyle yazdın,
Sonra kaçıp gittin!
Ne oldu, şimdi yine gelmişsin.
Keşke yazdıklarında samimi olsan.
Seni baş tacı ederim.
Çakal gibi palavra atanlarla benim mücadelem.
Senin de ondan kalır yanın yok!
Geçmiş yıllarda defalarca palavralarını okuduk.
Yalan mı?
Meydan senin,
Bu defa sözünün eri ol, yanında olalım.
Yoksa tek lot alamazsın!
Buradan kimse sana mal satmaz.
Mallar sahipli.
Aldığınla kalırsın.![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
*PKART-Plastikkart 2025 yılı 6 aylık konsolide olmayan net dönem karı 291.726 TL (Önceki 53.850.442 TL)
Çakallar sürüsünün kim olduğu belli, ben hiçbir yere kaçmıyorum hep burdayım, ama çakallarla fazla muhatap olmuyorum,işime bakıyorum,biz yatırımcıyız,kelepir hisselere zıplıyorum,çakallar gurubu hisse taşıyanlara üstü kapalı beddualar yapacağına hissesine sahip çıksın,yatırımcıya haksız edilen beddualar,sonra edenin başına balyoz gibi iner,burada sahte nicklerle yazı yazan spekin çakalları hepsi belli,ederine gelmeden 1 lot alamaz kimse,bu ve fiyatlar bize uyar,çok kötü zıplarız,zıplamalar bu gidişle artarak devam eder, tabiki bu benim görüşüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir...çaklskc,asil...
Daha yazı yok,benim için kim ne düşünüyorsa Allah 1.mil.katını versin ona.
Yer İmleri