Sayfa 209/639 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Trademr Yazıyı Oku
    2014 yılından sonra ilişkili taraf işlemlerini düzenleyen bir tebliğ yayınlanmıştı. öyle kafasına göre diğer şirketlere sermaye veremiyorlardı diye hatırlıyorum. anladığımız kadarıyla verebiliyorlarmış
    Buradaki asil sorun su bana gore,

Bu borç AKPAZ üzerinden yapıldı faiz kur farkı vs. Resmi olarak AKPAZ in üzerine kaldı.... Ama herkes biliyor kayıtlarda teyit ediyor diğer firmalara oralardanda artik nerelere gittiyse.... Aslolan bu borç AKPAZ tüzel kişiliğinin borcu değil... Bu operasyon bilancolari alt üst etti... Eminimki te k cep bakılıyor olaya büyük bilançoda mutlaka artidalar.... AKPAZ ise büyük bulanconun u.v.y.k ve k.v.y.k kısmını oluşturuyor... Bilqncolqr bazen hep makyajlanmaz yanlış hesap sonucu cirkinlestirilir ve gerçekleri göstermez... Ben buradaki olayı buna bağlıyorum... Farkına varıldı ama geç müdahale edildi... Kartlar su anda yeniden dağıtılıyor ve bu operasyonlar sonucu bilanço dengeye gelecek ama bu ne kadar lık bir zaman diliminde olacak bunu kestiremiyorum.... Ama fazla zaman olmadığının onlarda artik bilincinde galiba....

2.  Alıntı Originally Posted by Trademr Yazıyı Oku
    2014 yılından sonra ilişkili taraf işlemlerini düzenleyen bir tebliğ yayınlanmıştı. öyle kafasına göre diğer şirketlere sermaye veremiyorlardı diye hatırlıyorum. anladığımız kadarıyla verebiliyorlarmış
    Evet,genel kuruldan izin alınması gerekir diyor.Lakin izin alınmaması durumunda herhangi bir yaptırım öngörülmemiş.Güzel ülkemin liyakatsiz kadroları..

3. geçen gelen haberin iyi bir tarafı yok. sadece uzun vadeli alacaklardan dönen varlıklara transfer oldu. yani kasaya girdi. iyi bir haber benim için iş bağlantısı olur.

4. Bakkal kafası hakim olunca,gerçek-tüzel ayrımını geç idrak ettiler.Zaten o zaman bu ahnaklık olmasaydı,hacizlerle karşılaşacak değildik.Kurul kaydına aldırdıkları 8 milyon hisseyi de çok rahat 2 TL üzerinden arz edebilirlerdi.Yok böyle bir cahillik,bu devirde ve bu kadar geniş imkanların içinde...

5. yüzde yüzün üzerinde ciro artışı nasıl olacak? yılın yarısına geldik neredeyse. ama buna karşın şirketin halka açık kısmı piyasa değeri yaklaşık 5-6 milyon. halka açık olmanın maliyeti vs düşününce bir planları olduğunu düşünüyorum.

6. gözaltı pazarından yakın zamanda çıkması pek mümkün görünmüyor bence. Yazılı olmayan bazı kurallar da vardır. kurum inceleme yaparken neden gözaltına düştüyse o sebebin ortadan kalkıp kalkmadığına, raporda olumlu görüşe güncellendiğine ve şirketin bütün kuralları uygulayıp uygulamadığınada bakıyor.

7. zaten bu pazardan çıkan 10 senede 1-2 şirket var diye hatırlıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Trademr Yazıyı Oku
    zaten bu pazardan çıkan 10 senede 1-2 şirket var diye hatırlıyorum.
    Bu arada uzlaşma nasıl alış satış miktarları ve denge...... Psikopat spek in ruh halini analiz edelim

Sayfa 209/639 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •