Sayfa 209/1527 İlkİlk ... 1091591992072082092102112192593097091209 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Şu oyaktaki islemlerden kar mi edildi zarar mi edildi merak ettim.
    Bu yeni sistemde zararı sadece KY yazar....Gerisi hikayedir...(Eski yıllar olsa neyse de....) ...Oyak taki hareketler onlardan işlem yapan KY hareketlerine de pek benzemediğine göre...... ...yüksek hacim ve hareket sirkülasyonu var....

Yerli spekülatörler bile, karşıdan davet (Yardım isteği) gelmedikten sonra birbirlerinin hisselerine asla bulaşmıyorlar....Centilmenlik anlaşması yaptılar aralarında, eski dönemler, eski hırslar hepsi çok gerilerde kaldı....Geçmişte, kanlı, silahlı bir çok olay yaşandı bu konularda, artık süt liman..(Tamamen teknolojik) ...

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Algoritmik platform mu kullanıyorsun yoksa standart mı..?? Öyle 1 krş mesafelerle yazınca...

İpeke de yapmadığın hesapları Petkim de yapmaya başlamışsın.....
    G.t korkusu plartformu kullanıyorum [emoji3]
    5.27 den alırken stop 5.22 idi. Gelmedi Devam etti. Şimdi 5.61 önemli direnç. Hem golden cross durumu. Burayı kırarsa 5.53 destek. Devamı 5.41. Şimdi ne gerek var oraları görmeye.
    İpeke gibi oynak değil ki. Bi de petkim bir senedir çektiriyor millete kozalaklar kadar güvenmiyorum şu etapta. Beklenti büyüktü ipekete. Hem endeksin saçma çıkışı da ortada iken elim tetikte.
    Neyse demem o ki 5.61 den al 5.59-5.58 indimi satarım valla yüzde 5-6 kazandık diye heba etmeyek[emoji3] sonra yine 5.61 üzerine çıksın alırım. Kozaadaki 6.51 olayı gibi hocam.

Sent from my iPhone

3. Bugun BIST, Guney Kore borsasi Kospi ile uyumlu hareket etmedi.

4.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    5.27 den alırken stop 5.22 idi. Gelmedi Devam etti. Şimdi 5.61 önemli direnç. Hem golden cross durumu. Burayı kırarsa 5.53 destek. Devamı 5.41. Şimdi ne gerek var oraları görmeye.
    İpeke gibi oynak değil ki. Bi de petkim bir senedir çektiriyor millete kozalaklar kadar güvenmiyorum şu etapta. Beklenti büyüktü ipekete. Hem endeksin saçma çıkışı da ortada iken elim tetikte.
    Neyse demem o ki 5.61 den al 5.59-5.58 indimi satarım valla yüzde 5-6 kazandık diye heba etmeyek[emoji3] sonra yine 5.61 üzerine çıksın alırım. Kozaadaki 6.51 olayı gibi hocam.

Sent from my iPhone
    Pasta atabilir misiniz ustad?

5. Koza a icin ...

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Neyse demem o ki 5.61 den al 5.59-5.58 indimi satarım valla yüzde 5-6 kazandık diye heba etmeyek[emoji3] sonra yine 5.61 üzerine çıksın alırım. Kozaadaki 6.51 olayı gibi hocam. Sent from my iPhone

SAATLİK : (onaylanmış liste)

GÜNLÜK : (onaylanmış liste)

Ağabeyinin sağlığı daha yerinde, ufaklık üşütmüş.... bir vitamine bakar, mesele...

Alıntı Originally Posted by ZEK26 Yazıyı Oku
    Bugun BIST, Guney Kore borsasi Kospi ile uyumlu hareket etmedi.
    Evet, enteresan, gün bazında bozuldu, hem bu gece Kospi yi, hem de yarın Bisti görmek gerekiyor....(Normaldir, borsalarda çok kısa vadeli korelasyon bozulumları)

Büyük kalıp benzerlikler taşımasına rağmen, dönem dönem hem dalga boyları değişmiş hem de sırayla ötelenmeler olmuş....

8. Sn. Deniz ustadim, KCHOL 16,19 kapatti. 16,70 potada midir? Bir de bir ara yazarim dediginiz KCHOL, pala, endex iliskisi hakkindaki dusuncelerinizi merakla bekliyorum.

Sayfa 209/1527 İlkİlk ... 1091591992072082092102112192593097091209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •