Sayfa 209/864 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    O kadar teknik analiz paylaştım
    Cross verdiği her yerden en az %10 gitmiş, gayet de açıklayıcı yazmıştım oysaki ..
    Sağlık olsun. Portfoyun yarisi hikayenin sonuna kadar bekletiyorum . Dün ku yazınızda çok hakliydiniz. Klimasan son dönemin en güzel kağıtlarından biri. Kimse lanet olsun zarar ettim diyemez.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Sağlık olsun. Portfoyun yarisi hikayenin sonuna kadar bekletiyorum . Dün ku yazınızda çok hakliydiniz. Klimasan son dönemin en güzel kağıtlarından biri. Kimse lanet olsun zarar ettim diyemez.

Aynen öyle teşekkürler İnşallah mutlu son ile biter
    Gün içerisinde 18.30 25 lere uğrayabilir belki, düşük ihtimal ama klimsan bu belli olmuyor, ytd

3. Cuma namaz vakti bastı yukarı sonra namaz bitince verdi aşağı...

İyi alsat yapıyor spek efendi.
    Oda işi öğrenmiş..
    bakalım kaç tür daha 19/16 arası gidip gelecek..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

4.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Aynen öyle teşekkürler İnşallah mutlu son ile biter
    Gün içerisinde 18.30 25 lere uğrayabilir belki, düşük ihtimal ama klimsan bu belli olmuyor, ytd
    18300/25 gelir hiç sıkıntı etmeyin. Bu hisse bu kişinin oyuncağı olduğu müddetçe her yöne hareket beklenir.
    Şirket neyi izliyor yoksa onlarda bu işin içinde mı?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

5. Hacim düştüğü anda götüm götüm geriliyor. 30 kademe çıkarmak için 100.000 lot alış lazım hacim düşsün 10.000 lotla eski yerine dönüyor..

Bu hareket şekli kağıda spekületif bir kağıt görüntüsü veriyor.Dolayısıyla kalıcı bir yeni yatırımcıyı çekemiyor.18.80'e çıkan kağıt eksi kapatırsada hiç şaşmam bu şartlarda.
    Son düzenleme : eldoR21; 27-12-2019 saat: 14:21.

7.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    3. Kez %50 sini verdim. Gelirse 16 dan yerine koyarız. Giderse eldekilerle devam.

Birazdan sattığından daha düşük fiyata yine alabilirsin klimasanda fırsatlar bitmez..

8.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Bu hareket şekli kağıda spekületif bir kağıt görüntüsü veriyor.Dolayısıyla kalıcı bir yeni yatırımcıyı çekemiyor.18.80'e çıkan kağıt eksi kapatırsada hiç şaşmam bu şartlarda.
    Görüntü vs hikaye.
    Koca şirket bir kişinin oyuncağı olmuş bizde inanalım mı?
    Bu tamamen bilinçli yapılıyor.
    Şimdi şirket sen bu hissede [emoji470] kosturamazsin dese spek ne yapabilir. Hiçbir halt yiyemez. Peki o zaman şirketin bilgisi dahilinde hoplayıp zıplıyor.
    Şimdi sen %4 çik ve hicbirsey olmamış gibi tekrar sıfırla.
    Boşuna demiyorum bu hissenin cemaliyel evvelini bilen bilir. Huylu huyundan vazgeçmez.
    Hisse fiyatı zaten olmasi gerekenin altinda.
    Bu açgözlülük yapan bir grubun ky elindeki hisseye gozdikme [emoji113] den alma operasyonu..
    Güldürmeyin...

Sayfa 209/864 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •