Sayfa 209/865 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Bu hissenin asıl sorunu "rekabet" ..
    REKABET.... Büyük harflerle de yazdım )
    Benim hikayem burda başlıyor dünya karton ambalaja hızla dönüyor( bunu ezbere yazmadım biraz araştırdım) eğer taleple birlikte satış fiyatları da artarsa bilançoda sürpriz karlar görebiliriz bu bilanço için değil ilerideki bilançolar için aldım ....
    Allah mahçup etmesin inşallah. .
     Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Dostum sen yenisin bu hesaplar bu adamın şirketinde boşa çıkar bizden demesi, bak burada yılların kaşarlı yatırımcıları var. Yazıp çiziliyor, sükutu hayale uğrarsın bizden söylemesi. Zamanında hepimizi senin gibi avlayıp kafese attı bu mikroplar, biz kendimizi kurtaramadık. Temeli sektörü vs si hep adamın tuzak aparatları arasında. Herkesi böyle avladı, şimdi fiyatta zirvelerde üstelik. Ama ben etkilemeyeyim seni yanlışta anlama, bizim ki bir nevi refleks oldu artık böyle uyarmak şeklinde. Saygılar.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İlk çeyreğin sonunda stokta 36milyon mal mı var...???
    Yoksa ben mi yanlış görüyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    2015 de kasnakladı bana bu şerro patron, o gün kasnakladığı 75 lot halen duruyor. 5 senede faiz+enflasyon maliyeti ile küllün zarardayım. Olmayacak hisseler ne fiyatlara gitti bu puşt halen buralarda. 1000 olursa belki zararım çıkar ama nerde o günler. 5 yıl önce karısı yaptı bizi anlayacağınız.
    Herkesin bir kuyruk acısı var bu kagıtta...duygusal yönden heran bedelsiz verebilir :D
    mantıksal olarak hacimi gördünmü gir cık film güzel sevilen gene ky oldu
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    Kaplm, gedza, bakab bantaş hareket ettiği ortamda bu arkadaşın düşmesi cok ama çok değişik yoksa gene oyuncakcı asil mi sattı?
    Namık Kemal

5. Sirket bugun itibariyla ucuz degil arkadaslar fiyat 400-450 iken bile 15 fk..diger ambalaj sirketleriyle karsilastirirken temel rasyolari da dikkate aliniz..gedza var benim portfoyde bakin bakalim rasyolarina hangisi daha ucuz mesela

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Sirket bugun itibariyla ucuz degil arkadaslar fiyat 400-450 iken bile 15 fk..diger ambalaj sirketleriyle karsilastirirken temel rasyolari da dikkate aliniz..gedza var benim portfoyde bakin bakalim rasyolarina hangisi daha ucuz mesela

Yanlış anladınız beni yazdıgım diğer kağıtlar konusunda bi arastırma yapmadım. Sonuç olarak sektor bazlı baktıgınızda bu kagıtlar bırbırılerının ekurisi kartonun düşüşü bu sebebden ilginç. Bugün ekran başında degildim takip edemedım.Yanlış bişey yazdıysam af ola
    Namık Kemal

7.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Yanlış anladınız beni yazdıgım diğer kağıtlar konusunda bi arastırma yapmadım. Sonuç olarak sektor bazlı baktıgınızda bu kagıtlar bırbırılerının ekurisi kartonun düşüşü bu sebebden ilginç. Bugün ekran başında degildim takip edemedım.Yanlış bişey yazdıysam af ola
    Neye gore dusus.. cuma da tavan olmustu mesela..bir gunluk bakip ucuz mu diyecegiz anlamadim..kagidin ucuz veya pahali olmasi beklentilerine bagli olarak finansal performansiyla belli olur ki o bile gorecelidir..zaten bence karton herzaman sektorel fk ortalamasinin ustunde olacak cunku icinde potansiyel bedelsiz barindiriyor ve yatirimci dogal olarak buna bet ediyor..

2020/3 ila 2019/12 ay arasında

Nakit artmış

Stoklar da 27 milyon azalmış

Peşin ödenmiş ilişkili olmayan tarflara giderler 4 milyon artmış

İlişkili olmayan taraflardan ticari alacaklar 17 milyon artmış.

Vergilerde eksi kalemde 4 milyon artış var.

YTD.

Unal ayak oyunları ve son 2 3 ayda verilen bayağı bir gaz ile gelen bilanço.

Hayal kırıklığı.

Gerçi bizler şaşmıyoruz artık.YTD

Etik ve ahlak olmayanlardan medetde umulmaz.Bari yarın açıklıyaydında bir alkış alaydın bilanço dan.

Karton yönetimi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 209/865 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •