Sayfa 209/922 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ayvagobek abi bunlari niye anlattin.
    romaya ozel ilgi duyuyorsun.
    hayirdir?
    romaya celal hoca da özellikle eğiliyor da ondan sordum.

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    1 dönümü adam etsin öpsün başına koysun, toprakla, bahçe ile uğraşmak vakit ve emek ister. Boşladın mı tekrar baştan başlarsın. O nedenle 10 dönüm filan benim için hayal. Bana 600 m2 ev dahil yer çok bile.
    Aklında birini çalıştırırım diye bir düşünce varsa , parası o kadar bolsa bilemem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın Egeli, işte bu yüzden bende biraz beklemeye karar verdim,elbet bu bedava bulmuş gibi ederini ,değerini araştırmadan,İstanbul dan Trakya nın bir köşesindeki tarlaya bahçe parası veren doğa sever arkadaşlar çok değil bir sene sonra ayıkacaklar....sizin dediğiniz gibi aldıkları araziyi emniyete almak bir dert,işlemek ayrı bir dert,emanet ettiğin adam para bile versen öylesine bakacak,bu arada umuyorum bu korona tehlikesi de bir şekilde çözülürse,ben ne anlarım bu işten deyip tekrar Ege ye,Akdeniz e akmak için satılığa çıkaracaklar,o zamana dek istediğim gibi bir arazi bulamazsam ben ve benim gibiler gerçek ederinde bu arazilere talip olacak...not:benim bu arkadaşlardan tek farkım,tarımdan falan anlamam değil,uğraşacak bol vaktim olması ve bu çevredeki her yerleşim yerine araçla 5-10 dk içinde gidebilmem...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Egeli, işte bu yüzden bende biraz beklemeye karar verdim,elbet bu bedava bulmuş gibi ederini ,değerini araştırmadan,İstanbul dan Trakya nın bir köşesindeki tarlaya bahçe parası veren doğa sever arkadaşlar çok değil bir sene sonra ayıkacaklar....sizin dediğiniz gibi aldıkları araziyi emniyete almak bir dert,işlemek ayrı bir dert,emanet ettiğin adam para bile versen öylesine bakacak,bu arada umuyorum bu korona tehlikesi de bir şekilde çözülürse,ben ne anlarım bu işten deyip tekrar Ege ye,Akdeniz e akmak için satılığa çıkaracaklar,o zamana dek istediğim gibi bir arazi bulamazsam ben ve benim gibiler gerçek ederinde bu arazilere talip olacak...not:benim bu arkadaşlardan tek farkım,tarımdan falan anlamam değil,uğraşacak bol vaktim olması ve bu çevredeki her yerleşim yerine araçla 5-10 dk içinde gidebilmem...
    Mesela üstte hayvancılık yazmışlar. Ben hiç köyde yaşamadığım için detayını bilmem ama hayvan sahibi olduğunda her gün o hayvanlarla ilgilenmek zorundasın öyle ben 2 hafta gezip geleyim yok. Her işin kendine has zorluğu var.
    Aslında herkesin ihtiyacı olan, amerikan rüyası olarak pazarlanan banliyö hayatı. Benimde beklentim o yönde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Valla ben istanbulda can güvenliği bile yakında büyük sorun olacak diye düşünüyorum.Amerikanın hali ortada.Bizde af çıkarıldı,pek çok suça meyilli insan yaşamaya çalışıyor.Sabıkasızlar bile iş bulamıyorken bu insanlar ne yapacak nasıl geçinecek.bu son krizde evine para götüremeyen işsiz kalanlar ne yapacak,bizde homeless işi olmaz diyordum kültürümüz buna izin vermez diyordum ama artık çok emin değilim.Gelecek yıllar çok sıkıntılı geçecek,herhalde bu sıkıntıların en çok hissedileceği şehir de istanbul olacak.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Öyle yer çok da olay iş sorunu,çoğu meslek istanbul dışında yapılamıyor,o yüzden mecbur olanları anlıyorum.Ben imkanı olanlar ve emekliler için yazmıştım .
    Bi Sinop efsanesi var abi benim duyduğum, Türkiye 'nin en Avrupai şehri diyorlar. Bir de İsparta lafı çokça geçiyor. Gezdim falan ama içinde yaşanmadan hüküm verilmez.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bi Sinop efsanesi var abi benim duyduğum, Türkiye 'nin en Avrupai şehri diyorlar. Bir de İsparta lafı çokça geçiyor. Gezdim falan ama içinde yaşanmadan hüküm verilmez.
    Sinop belki olabilir, Marrison Süleymanın memleketinden asla olmaz!

Sahilden içeri girmeyecen!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sinop güzeldir gercekten, yalniz ve sakin yasamasini seviyorsan.
    Ama kisin nemi ve rutubeti coktur.
    Bir de delisi ve topali coktur.

Selim bey GUNEYSU nam lâkaplı herif nickinden de anlaşılacağı gibi Rizelidir, emme 2 ay Rizeye gider, git kardeşim dönme!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 209/922 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •