Artan

32,56 10 17:00
78,65 10 13:55
42,24 10 13:55
110,20 9.98 16:57
410,75 9.97 16:51
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 17:01
10,69 -9.94 17:00
146,70 -9.94 16:56
14,22 -8.2 17:00
106,50 -7.63 17:00
Azalan Hisseler

İşlem

8.149.972.515,63 17:01
7.124.831.453,75 17:01
6.410.931.301,55 17:01
5.575.873.564,50 17:01
5.295.813.880,08 17:01
Tüm Hisseler
Sayfa 209/1004 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Viop & dolar topiğinde yazanların işi gücü yandım allah demek, reisi tek adam söylemiyle yıpratmak
    sanki başkanlık sistemiyle yönetilen başka hiç devlet yok, başkan da seçimle gelmiyormuş gibi
    ak partiden önce aylarca süren hükümet pazarlıklarını kurulan hükümetlerin çok kısa ömürlü olduğunu, özal sonrası ak parti iktidarına kadar bu memleket de bir fetret dönemi yaşandığını bir çivinin çakılmadığını da memleketin soyulup soğana çevirildiğini de çok çabuk unuttular, gençler zaten bilmiyor, anlatılanları kötü bir masalmış gibi dinliyorlar.

2. Ne zormuş meğer insanın kendini sorgulayabilmesi ve şapkasını çıkartıp kendiyle yuzleşebilmesi!!! Ağır olsa gerek yaşam boyu biriken kirliligin yükünü taşıyabilmek, halbuki bir anda hafifleyecek kendisiyle yuzleşebilse!!! Maalesef çok az insan başarabiliyor bunu. Bazen bin nasihatte, bir musibette yetmiyor ve gidiyor bildiği yoldan. Rabbim İnşallah verir tüm kullarına Ihsanini... Vaya con Dios...

3.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Viop & dolar topiğinde yazanların işi gücü yandım allah demek, reisi tek adam söylemiyle yıpratmak
    sanki başkanlık sistemiyle yönetilen başka hiç devlet yok, başkan da seçimle gelmiyormuş gibi
    ak partiden önce aylarca süren hükümet pazarlıklarını kurulan hükümetlerin çok kısa ömürlü olduğunu, özal sonrası ak parti iktidarına kadar bu memleket de bir fetret dönemi yaşandığını bir çivinin çakılmadığını da memleketin soyulup soğana çevirildiğini de çok çabuk unuttular, gençler zaten bilmiyor, anlatılanları kötü bir masalmış gibi dinliyorlar.
    Sn. dobra; mevcut başkanlık sistemimize dair güzellemenizi ve bunu eleştirenlerin maksatlı olduğu yönündeki yorumunuzu da ben eleştireceğim.

Kuşkusuz başka ülkelerde de var başkanlık sistemi ve bir çoğu literatürde "başkancı" sistem olarak tanımlanmakta. Dolayısıyla adının başkanlık olması hepsinin sisteminin, kurum ve kurallarının aynı olmasını gerektirmez.

Birr sistem ki, Anayasa Mahkemesi dahil neredeyse tüm yüksek yargı mensuplarını başkan seçiyor. Zira partili cumhurbaşkanı partisinin millet vekili adaylarını kendisi belirleyerek meclis çoğunluğunu kendisi oluşturuyor. Dolayısıyla kendisi ve meclisin seçtiği adaylardan oluşan YSK'yı kendisi seçmiş oluyor. Böylelikle benzer şekilde tüm yüksek yargı bir kişi tarafından seçiliyor. Oysa hangi hükümet sistemi olursa olsun (parlamenter, yarı başkanlık ya da başkanlık) özgürlüklerin ve demokrasinin garantisi yargıdır. Yargısı bağımsız olmayan bir sistemde ne özgür medya ne de bireysel ya da örgütlü muhalefet olur. Mutlak güç ise er geç çürümeye neden olur.

O yüzden bırakınız eleştiren eleştirsin.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Sn. dobra; mevcut başkanlık sistemimize dair güzellemenizi ve bunu eleştirenlerin maksatlı olduğu yönündeki yorumunuzu da ben eleştireceğim.

Kuşkusuz başka ülkelerde de var başkanlık sistemi ve bir çoğu literatürde "başkancı" sistem olarak tanımlanmakta. Dolayısıyla adının başkanlık olması hepsinin sisteminin, kurum ve kurallarının aynı olmasını gerektirmez.

Birr sistem ki, Anayasa Mahkemesi dahil neredeyse tüm yüksek yargı mensuplarını başkan seçiyor. Zira partili cumhurbaşkanı partisinin millet vekili adaylarını kendisi belirleyerek meclis çoğunluğunu kendisi oluşturuyor. Dolayısıyla kendisi ve meclisin seçtiği adaylardan oluşan YSK'yı kendisi seçmiş oluyor. Böylelikle benzer şekilde tüm yüksek yargı bir kişi tarafından seçiliyor. Oysa hangi hükümet sistemi olursa olsun (parlamenter, yarı başkanlık ya da başkanlık) özgürlüklerin ve demokrasinin garantisi yargıdır. Yargısı bağımsız olmayan bir sistemde ne özgür medya ne de bireysel ya da örgütlü muhalefet olur. Mutlak güç ise er geç çürümeye neden olur.

O yüzden bırakınız eleştiren eleştirsin.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın SDT
    Sistemin kusurlu yada eksik yanları varsa tamamlanır
    çok kere yazdım rastlamışmısınızdır bilmiyorum
    ben bu ülke de yaş aldım
    bu ülkede 90 sene başları örtülü diye kızlarımız okullara sokulmadı
    şehit anneleri baş örtülü ise askeri kurumların kapısından geçirilmedi
    anne baş örtülü ise oğlunun yemin törenine giremedi
    yazmakla bitmez ki ihl öğrenciler üni kazanamasın diye kat sayı adaletsizliğinden mi devam edeyim
    kısaca baş örtüsü takan her vatandaş tüm kamusal haklardan men edildi
    ama o baş örtülü kadın hizmetli görevine talipse bir sakınca görülmedi
    bu günlerde özgürlük hak hukuk söylemleri algı operasyonudur
    gazeteciler içerdedir falan diyebileceğinizi düşünüyorum
    ülkenin temeline dinamit koyan terör örgütlerine hizmet edenden gazeteci mi olurmuş
    onlar teröristlerin beyin takımı.
    ben teröre bulaşmamış hiç bir vatandaşın hiçbir hakkına kısıtlama getirilmediğini düşünüyorum.
    öyle kimsenin özgürlüğünün kısıtlandığı falan yok, üni'lerde cinsiyetsiz tuvaletler bile var yaw.
    yöneticilerde ezberledi bu yazdıklarımı!
    bizim toplum lidere bakar oy verir, liderler odunu aday gösterse seçilir,öyle mecliste oy falanda hikayedir,
    parlamenter sistemde de parti başkanı karar verir eller kalkar iner
    ak parti de ciddi bir kamu oyununun nabzını ölçme hassasiyeti vardır, o ölçüm sonuçlarına göre hareket edilir
    parti ile ilişiğim yok gördüğüm o.
    Son düzenleme : dobra; 17-08-2020 saat: 00:57.

5. En kötü karar kararsızlıktan iyidir
    karanlık odaya aksa'ya aktif satış, aksen'e aktif alış göndermştim

nasip.

6.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor
    gelen bilançolar içinde
    netaş yıllar sonra kar açıkladı
    alcatel zaten güzeldi hepten güzelleşti
    aksen iyi olacaktı, oldu
    şimdi daha önce alıp sattığım
    alcatelin 4'de 1'ini
    netaşın 3'de 1'ini
    aksen'nin yarısını
    ancak alabiliyorum
    aksen de karar kılmak doğru gibi.
    tl bazında hala 10 yıl önce halka arz olduğu fiyatlarda, o zaman dolar 1.45 civarlarında imiş.
    yaptığı onca yatırım her ne hikmetse fiyatlanmadı.

akseni piyasa fiyatlamalıdır
    mevcut verilerle daha uygun fiyat da hisse göremedim.

7. Keser döner sap döner misali; Bidon kafalı Abd başkan adayı Biden, Türkiye'deki bidon kafalı masonları destekleyerek iktidarı değiştireceğini iddia ederek seçmeninden oy istiyor!!! Muhalefetteki masonik yapılar buna çok sevinmiştir muhakkak! Şapka düştü kel göründü... Kelin ilacı olsa idi !!! Allah'a emanet ol Türkiyem...

Sayfa 209/1004 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •