Originally Posted by bahriyeli adam kırmızıyı unuttu saçmasapan kağıtlar bile acaip acaip alımlar Az paraynan çok kazananlar var yenilerden miatk ten bizim arkadaş parayı katlamış, yeni borsacılarda cesaret var eski borsacılarda korku
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Az paraynan çok kazananlar var yenilerden miatk ten bizim arkadaş parayı katlamış, yeni borsacılarda cesaret var eski borsacılarda korku Eskilerin bi kulak arkası kaldığı için öpülmeyen yenilerde cahil cesareti şimdilik işe yarıyor ..taaki palanın ilk sağlam öpücüğüne kadar
Originally Posted by bahriyeli Eskilerin bi kulak arkası kaldığı için öpülmeyen yenilerde cahil cesareti şimdilik işe yarıyor ..taaki palanın ilk sağlam öpücüğüne kadar Deli gibi para kazanıyorlar, arkadaş smrtg al dedi manyak yav hiç korkmuyor
964750... şort denemesi
Originally Posted by çıtak 964750... şort denemesi maliyet kötü oldu şu varmış... işin yoksa şimdi zarar çıkar
Originally Posted by çıtak 964750... şort denemesi 15 dakikam var... ya zarar 2000 e düşecek.. yada burada 6000 i saplayacak
Originally Posted by çıtak 15 dakikam var... ya zarar 2000 e düşecek.. yada burada 6000 i saplayacak 967650 de idim.. 967200 e çekildim... vermedi
Originally Posted by çıtak 967650 de idim.. 967200 e çekildim... vermedi 967200 flat... 2500 zarar
Forum Rules
Yer İmleri