Hoş buldum. İyi uykular.
Afiyet olsun Sofra.![]()
Mekan sahibi buradayken hesabı ödeyip çıkalım..laf olmasın hayırlı. Sabahlar...[emoji106]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Ne yapayım abe, kira $ ile!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Aman, çiğ köfte deme!
Bi tarafım şişecek.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yaparlar mı? Yaparlar!
Gittim, 6 dene Sarışın, 1 kırmızı litrelik Avustralya şarabı, 1 Beyaz Litrelik Avustralya şarabı, 6 tane “Fotkalı limonata” şişeli alıp geldim!
Toplam 53.- CAD
Yani 150.-TL gibi bi rakam.
İstanbulda böyle bir çeşit yapsaydım kaça çıkardım acaba??
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
6 tane bira bi defa 50 TL!
Litrelik Avustralya şarapları tanesi 50-60 TL den ettimi sana 170.-TL!
6 şişe fotkalı limonata (simirnof) 60 TL de o.
Kesin eder 230.-TL
Sent from my iPhone using hisse.net
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer İmleri