Fazla bir Teknik bilgim yok ancak az olan bilgim XUTUM aylık/haftalık ve günlükte bakılınca ben aşağıya bakamıyorum.Çok yüksek değil mi sizce de?YTD
Fazla bir Teknik bilgim yok ancak az olan bilgim XUTUM aylık/haftalık ve günlükte bakılınca ben aşağıya bakamıyorum.Çok yüksek değil mi sizce de?YTD
e-ticaret ve Venture capital (risk sermayesi) isindeler sadece bi de medya olabilir tam bilemiyom
Biz gozumuzde abartiyoz
bu da onlarin hosuna gidiyo
Cok guce sahip olduklarina inanasim yok
Guclu olsalar lubnanda iskelede , o geminin patlatilmasina mani olurlardi burunlarinin dibi, Hani nerde? Yoook. Ben gozumlen gordugume inanirim moruk hurafeye deyil .
Bizde sahap degiliz , ama onlarda degiller
Bu gorunen net
Bunu soyle hesapliyom
Cok zengin bi Adam olsam
Kimse bana kabalik edemez
Ama degilsem eder
Bal gibi hemi de
Asla unutmaan
Tek gosterge
Kibar davranilinilinma zorunda olunuyo olunulunulma
Karmasik geldiyse de tekrar okuyun
Son düzenleme : Moruk; 18-09-2020 saat: 22:18.
Risk sermayesi denince aklima hep
Dan bilzerian in videolari geliyo
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bankalar finans minans dunyada bence hristiyanlarin kontrolunde uretim imalatta turizmde Enerjide pek cok sektorde bana oyle geliyo..
Dow vadeli de güzel bir OBO var. 27500 altında kapanış lar sıkıntı yaratır.
Ytd.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri