uufuk abi şu an iş yerindeyim, akşama bakıp size haber vereceğim. Aynı sorunu [(N/A) sorunu]ValueWhen(1,Cross(Fml("alsana"),0),C) formülünde de yaşıyorum. Bunu nasıl çözeceğim?
Yardımlarınız için teşekkür ederim abi.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
alsana = If(L>=Fml("DCU") AND L>=Fml("DCU2") AND L>=Fml("DCU3") AND L>=Fml("DCU4") AND L>=Fml("DCU5") AND L>=Fml("DCU6") AND L>=Fml("DCU7") AND L>=Fml("DCU8") AND L>=Fml("DCU9") AND L>=Fml("DCU10") AND L>=Fml("UCU") AND L>=Fml("UCU2") AND L>=Fml("UCU3") AND L>=Fml("UCU4") AND L>=Fml("UCU5") AND L>=Fml("UCU6") AND L>=Fml("UCU7") AND L>=Fml("UCU8") AND L>=Fml("UCU9") AND L>=Fml("UCU10"),1,0)
alsana indikatörü 0 ya da 1 sonucunu alıyor.
alsana'nın 1 değerini aldığı andaki kapanışı görebilmek için;
Fakat tarama sonucunda hepsinde de N/A sonucu ile karşılaşıyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
alsana := ---->20 tane Fml("xxx") var onun yüzünden olabilir ,daha basit formulle dene....
alsana := : eksik ama formulde bu hatan yoktur diye göz ardı etmişdim...
alsana := ---->20 tane Fml("xxx") var onun yüzünden olabilir ,daha basit formulle dene....
Anladım uufuk abi, teşekkür ederim.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
alsana = If(L>=Fml("DCU") AND L>=Fml("DCU2") AND L>=Fml("DCU3") AND L>=Fml("DCU4") AND L>=Fml("DCU5") AND L>=Fml("DCU6") AND L>=Fml("DCU7") AND L>=Fml("DCU8") AND L>=Fml("DCU9") AND L>=Fml("DCU10") AND L>=Fml("UCU") AND L>=Fml("UCU2") AND L>=Fml("UCU3") AND L>=Fml("UCU4") AND L>=Fml("UCU5") AND L>=Fml("UCU6") AND L>=Fml("UCU7") AND L>=Fml("UCU8") AND L>=Fml("UCU9") AND L>=Fml("UCU10"),1,0)
alsana indikatörü 0 ya da 1 sonucunu alıyor.
alsana'nın 1 değerini aldığı andaki kapanışı görebilmek için;
Fakat tarama sonucunda hepsinde de N/A sonucu ile karşılaşıyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
Originally Posted by uufuk
Originally Posted by BJK Coccinella
uufuk abi şu an iş yerindeyim, akşama bakıp size haber vereceğim. Aynı sorunu [(N/A) sorunu]ValueWhen(1,Cross(Fml("alsana"),0),C) formülünde de yaşıyorum. Bunu nasıl çözeceğim?
Yardımlarınız için teşekkür ederim abi.
Originally Posted by BJK Coccinella
uufuk abi;
Resimde anlattığınız şekli ile formülü yeniden düzenledim ama N/A hatası almaya devam ediyorum.
BarsSince(Cross(Fml("alsana"),0))
Originally Posted by uufuk
uufuk abi;
Araştırdım, denedim ama olmuyor Formülde hata görünmüyor. Uğraşmaya devam ediyorum.
Yer İmleri