Hissede gördüğüm en sert ve akıllı bir grup var sabırları sonuna kadar zorluyor mal almak için hisseyi bok ediyor tüm bunlar bana aynı şeyi düşündürüyor hedef çok yüksek olmalıki bu kadar gün içi zarar ve emek var sabır sabır sabır
Hissede gördüğüm en sert ve akıllı bir grup var sabırları sonuna kadar zorluyor mal almak için hisseyi bok ediyor tüm bunlar bana aynı şeyi düşündürüyor hedef çok yüksek olmalıki bu kadar gün içi zarar ve emek var sabır sabır sabır
Savaştan kaçan israilliler İstanbulda satılık rezidans fiyatlarını yükseltmişler.!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Sanki o gün bugün tüm zincirler kırılacak gibi şıııııııııtttttttttt sezsiz ol hook
Son halka arzlar ile fiyatlamalarda görülen hatalar iyice gün yüzüne çıktı,
Segyo Şekerkule gökdelenine benzer büyüklükte İstanbul Kozyatağında tüm varlığı sadece 1 gökdelen olan MHRGYO 7 milayr TL den işlem görüyorken,
İstanbulun daha merkezi hatta en merkezi yerinde 1 adet gökdeleni yine şehirlerin en değerli yerlerinde 200 bamka şubesi, yurt içi ve yurtdışında arsları olan, Şilede villa projesi olan Segyo 2.7 milyar tl den işlem görmekte.
Borsa fiyatlama hatalarını er geç düzeltilir.!
Bol kazanlar dilerim.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Bu enflasyon ve faiz ortamında GYO ların çok zor durumda kalacağını düşünüyorum.
Acemşah usta, bilanço geldi, yorumunuz nedir?
Yer İmleri