Sayfa 21/342 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 161 - 168 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Ben buradaykene

Ziya Paşa ne diyordu;

Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar,
    Katır mühürdar oldu eşşek defterdar!!!

Bunlara harcanan zamana yazık !!!
    Son düzenleme : kwon3; 17-05-2023 saat: 12:30.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Katılıyorum size kimin alıp sattığını bizlerin izlediğini olanlarda biliyor onlarda buna göre tablolar oluşturuyor bizde onların böyle yaptıklarını biliyoruz ona göre takılıyoruz işte işin ucu sonunda kuantum fiziğine kadar gider veya yunusun söylediği gibi bir ben vardır benden içeri sonuç tüm bunlar Bi hipnoz oluşturuyor ky nın burnunun ucundan alıp gidiyorlar malı kısaca bu
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. 5d ta alçalan üçgen saatlikte anlamını kaybediyor bu sebeple grafiğine çok bakmamak lazım
    Bu son paylaşımı olsun sayfada durdukça yazmadan edemiyorum kolay gelsin herkese bol kazancınız olsun
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4. yeni arz hissesi demek bakir hisse demek...kaymağı yenilmemiş hisse demek...henüz operasyon geçirmemiş hisse demek...ky nın da kazanma şansının yüksek olduğu hisse demek...ne yazık ki son zamanlarda diğer hisselerde ister temeli güçlü olsun isterse de teknik olarak uygun olsun bir çok oyun dönmektedir..diğer hisselerde kazanmak çok zorlaştı...

temeli çok ucuz artık bu hisse alınır derken bir bakıyorsunuz ki hisse daha da düşüyor...yine teknik olarak en dibe geldi artık alınır diyorsun bir bakıyorsun ki düşüşüne devam ediyor..yani söyleyeceğim diğer hisselerde binbir oyunlar dönüyor...

yeni arz hisselerinden özelikle de yenilenebilir enerji ile ilgili hisselerde kim ne derse desin risk daha azdır..özelikle de henüz bir kaç kat çıkmamış cwene gibi hisselerde...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yeni arz hissesi demek bakir hisse demek...kaymağı yenilmemiş hisse demek...henüz operasyon geçirmemiş hisse demek...ky nın da kazanma şansının yüksek olduğu hisse demek...ne yazık ki son zamanlarda diğer hisselerde ister temeli güçlü olsun isterse de teknik olarak uygun olsun bir çok oyun dönmektedir..diğer hisselerde kazanmak çok zorlaştı...

temeli çok ucuz artık bu hisse alınır derken bir bakıyorsunuz ki hisse daha da düşüyor...yine teknik olarak en dibe geldi artık alınır diyorsun bir bakıyorsun ki düşüşüne devam ediyor..yani söyleyeceğim diğer hisselerde binbir oyunlar dönüyor...

yeni arz hisselerinden özelikle de yenilenebilir enerji ile ilgili hisselerde kim ne derse desin risk daha azdır..özelikle de henüz bir kaç kat çıkmamış cwene gibi hisselerde...
    Katılıyorum Sn Keko

6. CW Enerji, ham madde, güneş enerjisi panelleri ve ticari ürünlerin depolanması için yaklaşık 200 milyon lira bütçeli depolama yatırımı gerçekleştirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Fotovoltaik sektöründe önemli isimler arasında yerini alan CW Enerji, Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1. kısımda bulunan fabrika binasının yanında 17 bin metrekare ve 6 bin metrekare olmak üzere toplam 23 bin metrekare alanda inşaat çalışması başlattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, üretim hattını güçlendirerek 2023'te üretim kapasitesini 1,8 gigavata çıkardıklarını belirterek, "Üretim kapasitemizin artmasının depolama alanımızda büyüme ihtiyacını ortaya çıkaracağını biliyorduk. Bu yüzden bu yatırımımızı planlamıştık ve gerçekleştiriyoruz. Şirket olarak hızla büyüme ve gelişmemizi sürdürüyoruz. Son yıllarda güneş enerjisinin maliyetler bakımından en ekonomik elektrik üretim modeli haline gelmesi talepleri artırdı. CW Enerji olarak artan taleplerin karşılanması adına hem üretim hem de depolama kapasitemizi artırdık." ifadelerini kullandı.

Sarvan, CW Enerji panellerini bir Türk markası olarak tüm dünyaya tanıtmayı hedeflediklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Depolama alanı için yaklaşık 200 milyon lira yatırım bütçesi ayırdık. Fabrika alanımızda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Çok kısa bir süre sonra inşaat tamamlanarak yeni depolama alanımıza kavuşacağız. Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni depo alanımızda üretilen son teknoloji güneş panellerimizin yanı sıra yeni üretimine geçtiğimiz lityum bataryaları, inverterlerimizi ve güneş enerjisi sistemleri bileşenlerimizi satışa hazır bulunduracağız."
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    CW Enerji, ham madde, güneş enerjisi panelleri ve ticari ürünlerin depolanması için yaklaşık 200 milyon lira bütçeli depolama yatırımı gerçekleştirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Fotovoltaik sektöründe önemli isimler arasında yerini alan CW Enerji, Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1. kısımda bulunan fabrika binasının yanında 17 bin metrekare ve 6 bin metrekare olmak üzere toplam 23 bin metrekare alanda inşaat çalışması başlattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, üretim hattını güçlendirerek 2023'te üretim kapasitesini 1,8 gigavata çıkardıklarını belirterek, "Üretim kapasitemizin artmasının depolama alanımızda büyüme ihtiyacını ortaya çıkaracağını biliyorduk. Bu yüzden bu yatırımımızı planlamıştık ve gerçekleştiriyoruz. Şirket olarak hızla büyüme ve gelişmemizi sürdürüyoruz. Son yıllarda güneş enerjisinin maliyetler bakımından en ekonomik elektrik üretim modeli haline gelmesi talepleri artırdı. CW Enerji olarak artan taleplerin karşılanması adına hem üretim hem de depolama kapasitemizi artırdık." ifadelerini kullandı.

Sarvan, CW Enerji panellerini bir Türk markası olarak tüm dünyaya tanıtmayı hedeflediklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Depolama alanı için yaklaşık 200 milyon lira yatırım bütçesi ayırdık. Fabrika alanımızda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Çok kısa bir süre sonra inşaat tamamlanarak yeni depolama alanımıza kavuşacağız. Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni depo alanımızda üretilen son teknoloji güneş panellerimizin yanı sıra yeni üretimine geçtiğimiz lityum bataryaları, inverterlerimizi ve güneş enerjisi sistemleri bileşenlerimizi satışa hazır bulunduracağız."
    Yenilenebilir enerji sektörü gerçekten de çok hızlı büyüyorlar...çünkü az değil ,fosil yakıtların (doğal gaz,petrol..v.b) yerine ikame oluyor...enerji sektörü dünya genelinde belki de trilyon dolarlık bir sektör...işte bu koskoca sektör 2050 yılına kadar tamamen yerini yenilenebilir enerji sektörüne bırakması gerekiyor...o yüzden de her yıl bu sektör katlanarak büyümeli ki bu ihtiyacı karşılasın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. işin ilginç yanı europower olsun cwenerji olsun henüz bu hisselerin olması gereken fiyatının ne olduğunu bilmiyorum...tek bildiğim arz olmuş şirketler agresif büyürler...yakın geçmişte astor gibi şirketlere de baktığımızda bir kaç ayda 5-6 katlık çıkışlar yaptılar...bu hisse 108,60 tl den arz oldu ve henüz fiyatı 128 tl...büyük çoğunluğu ky da olan bu hissenin güçlü ellerce toplanması gerekiyor...bu toplanma olgunlaştığında güzel çıkış yapmalı diyor mantığım..tabi buna rağmen bu hissede kesin şu kadar süre kalacam diyemem...herkesin kararı kendinedir...şimdilik 109,60 maliyet ile ciddi bir sermaye bağlamış durumdayım...

ne varsa yine bu yeni arz hisselerinde var diye düşünüyorum...ky dostlarımızın da by dostlarımızın da bu hisseden güzel kazanabileceğini düşünüyorum...çünkü henüz çok bakir bir hisse...

Sayfa 21/342 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •