Sayfa 21/23 İlkİlk ... 111920212223 SonSon
Arama sonucu : 181 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Öttürürler tuik başkanını.
    Eğer bundan sonraki 3 aysa wnflasyon %6 olursa memura ve emeklisine %20 zam verecekler
    Kel köpürür
    Onuda köpürtürler,kalırlar dım dızlak,sonlarını yazmama gerek yok zaten hergün sırat körüsünde geziniyorlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
    Cddi yayın yapanlara zat çelme atıyor,bende izliyordum...

TMSF bir televizyon kanalını daha satışa çıkardı
    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Ekotürk TV'yi 26 milyon lira bedelle satışa çıkardı.

https://www.sozcu.com.tr/tmsf-bir-te...ikardi-p233540

3. Reisim sayesinde her hafta bir kasa hadım üzümü alırdım. Zararlı olduğu için artık almıyorum maaşın %20 sini üzüme vereceğime zeytinyağı alıyorum

4. Zaruri asgarî giderlere bakıyorum.
    Elektrik 500
    Su 500
    İnternet 400
    Telefon 500 beş kişi aile hattı
    Doğalgaz 5000 gelir

Ev kira değil okuyan kızın masrafını yazmadım. Stoklar olmasa kuru ekmek soğan patatese yetecek gücümüz.

5. Ayırım yapmadan kaynağı belirsiz paralar için yapay zeka destekli bir program yapsalar. E devlet nüfus kayıtları Tapu araba banka hareketi olacak şekilde. Devlet bir kaç yıl vergi toplamasına gerek kalmaz. Ama bunu yapmazlar yaptıklarını da bir nevi haraç alamadıkları için göze batanları alıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayırım yapmadan kaynağı belirsiz paralar için yapay zeka destekli bir program yapsalar. E devlet nüfus kayıtları Tapu araba banka hareketi olacak şekilde. Devlet bir kaç yıl vergi toplamasına gerek kalmaz. Ama bunu yapmazlar yaptıklarını da bir nevi haraç alamadıkları için göze batanları alıyorlar
    Ödediğimiz 2. MTV haraç değilmiydi..?

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ödediğimiz 2. MTV haraç değilmiydi..?
    Bahsettiğim bu değil. Kayıt dışı. Araba ustaları inşaat tadilat yüzlerce iş alanı kayıt dışı çalışıyor. Bir araba motoru 100 bine yakın fiş fatura yok. Milyonlarca araba var her biri yıllık on binlerce lira harcar rutinde fiş fatura yok. Bunun gibi alanlarda çok büyük vergi kaybı var ama önce yandaştan alacan. Rantı var servet değerinde

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://x.com/bpthaber/status/197226...a6yM7E8-g&s=08

ayda 21 kereden fazla 31 çeken erkekler prostat kanserine %31 daha az yakalandığı açıklandı.

hadi bakalım ateyizler açıklayın bunuda doğadaki matematik
    Mesaj alınmıştır 🫡

Sayfa 21/23 İlkİlk ... 111920212223 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •