Sayfa 210/581 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Bugün itibarıyla Oyak aldığı malları dagıttı. Yarın kağıdın ateşi düşer artık. Ama Ben hala anlamıyorum 2,5-3 milyonluk bir kagıdı satmak için neden bukadar aşağı yukarı yapar insan. Zaten bişey yapmasa daha yukarıdan bu malları satardı. Ben iddaa ediyorum işin için de iş var. Biz küçük yatırımcının çok fazla anladığı işler değil. Burada yapılması gereken eğer kağıda güveniyorsan hedef fiyat belirleyip, o fiyata gelincede satmak. Aşağı veya yukarı. Kağıda Yok Galip girmiş, Yok girecekmiş. Bunlar hikaye. Leyleğin ömrü lak lak la geçermiş. Tek bildiğimiz hisse senedi Teknik olarak sıkıştı. Borçlarını yeniden yapılandıracak. Endeks kağıdı olmamasına rağmen fiyat ı endeksin altında,3 Aylık bilançoda güzel kar açıklıyacak. (Birkereliğinide olsa). En önemliside Borsada operasyon yapılacak çok fazla kağıt kalmadı. Sadece bir öngörü.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILBARON Yazıyı Oku
    Belki inanmayacaksınız lakin ADNAC ta operasyon yapılırken yeni hedefin OZGYO Olacağı kulağa su kaçırma misali yazılıp çizilmişti.Bende o kişilerden birisine % 99 kazanacağımıda bilsem alınmasının kumardan farksız olduğunu Galibin totalde piyasayı yolduğundan bahsettim.İsterseniz ADNAÇ gibi son operosyonlarını bir inceleyin;işi bittiği an arkasına bakmaz istisnalar harici takılanların % 80-90 ı kaybeder..Yoksa benim neme lazım herkes yatırım kararında özgürdür.
    Sadece adnac degil,euhol eukyo ve daha birçok hissede aynı olay oldu
    Birde millet galiple yatıyor galiple kalkıyor bugün polho topigine takıldım millet galip gelirmi yada gelecekmi yada gelsedr 3 tavan olsa falan filan
    Yav forumların suyu çıktı galip ayda yılda bir hisseye giriyor onuda aldımı uçuruyor artik galip hayalini biraksalar gercek dünyaya dönseler iyi olur
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3. Birde galipin kurumları çoğu zaman %10 la dükkanı kapatıyor şansa tuttumu bırakmamak gerek,ozgyo yakaladikta ne oldu ben zararla çıktım kağıt uçtu şans diyelim kısmet diyelim,yalnız bu ostimin gideri olacak ama ne zaman sabredip bekleyen kazanabilir.ytd
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4. bugünün takası nasıl acaba.

bir arkadaştan rica etsek.

5.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Birde galipin kurumları çoğu zaman %10 la dükkanı kapatıyor şansa tuttumu bırakmamak gerek,ozgyo yakaladikta ne oldu ben zararla çıktım kağıt uçtu şans diyelim kısmet diyelim,yalnız bu ostimin gideri olacak ama ne zaman sabredip bekleyen kazanabilir.ytd
    Galip Milyon Dolar verse bu kadar reklamını yaptıramazdı. Piyasada Metroyu gören Galip diyor. Herhalde şimdi oyuncular Metro Yatırımın önünde kuyrağa girmişlerdir. Kimse merak edip okumuyor. Finansal okur yazarlığımız 0. Armut piş ağzıma düş. Yazar boşuna dememiş Borsa Sabırsızların Sabırlılara para kazandırdığı yer diye

6.  Alıntı Originally Posted by hissesever Yazıyı Oku
    Galip Milyon Dolar verse bu kadar reklamını yaptıramazdı. Piyasada Metroyu gören Galip diyor. Herhalde şimdi oyuncular Metro Yatırımın önünde kuyrağa girmişlerdir. Kimse merak edip okumuyor. Finansal okur yazarlığımız 0. Armut piş ağzıma düş. Yazar boşuna dememiş Borsa Sabırsızların Sabırlılara para kazandırdığı yer diye
    Aynen,galipin haberi bile yoktur gün içinde hangi hareketli hisseye baksan galipin adı geçiyor kazandırırsa övgü kaybettirirse hakaret millet işine geldiği gibi bilirsin
    Mesela ozgyo da millet almaya başlayacak hisse çakılacak sonra galipe hakaretler kardeşim zorlamı aldırıyorlar büyük operasyon yemiş kağıt adamı batırabilir

7. Takasları koyacak kimse yokmu

8.  Alıntı Originally Posted by alpefenes Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yarın için nasıl bir hareket bekliyorsunuz? Günlük grafiği incelediğimde yarın göreceği en yüksek fiyat 1.70 ler olacak gibi... Eğer 4-5 gün 1.58-59 da tutunabilirse 2 leri kısa zamanda görebiliriz...

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Beklediğim gibi en yüksek fiyat 1.71 oldu.Hisse görünüşte dağıtılmış(?) gibi görünsede tavanda gördüğü fiyattan sonraki günler işlem hacminin giderek azalması olumlu.Yarın 1.60 ların altında alış fırsatı olacağı kesin,bir kaç kademe üstte kapanış olması 1.62-63-64 benim için süpriz olmaz..
    YTdeğildir...

Sayfa 210/581 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •