Sayfa 210/385 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. muhendis ciktik mı dipten? önümüz açıldı mi?

2.  Alıntı Originally Posted by Evinborsa Yazıyı Oku
    muhendis ciktik mı dipten? önümüz açıldı mi?

Ben kendi fikri mi söyliyeyim önce 5,91 üzerinde kapanış yapması lazım sonra ver elini 6,12 ondan sonra alımlara ve haber akışına göre şekillenir inşaallah, umarım güzel günlere uyanırız.

3.  Alıntı Originally Posted by Tank Yazıyı Oku
    Ben kendi fikri mi söyliyeyim önce 5,91 üzerinde kapanış yapması lazım sonra ver elini 6,12 ondan sonra alımlara ve haber akışına göre şekillenir inşaallah, umarım güzel günlere uyanırız.
    teşekkkür ederim. takas kim paylasabilir?

4.  Alıntı Originally Posted by muhendis Yazıyı Oku

kağııtta yaşanan budur..
    5,45 de çalışmaya başlayan gartley formasyonu, grafikte görülen 1,618 seviyesi olan 6,11 e kadar çıkışını sürdürmesi beklenir.
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

5. "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

Pastaya bakınca görünen şu; Alımlar blok iken satıcılar dağınık. İş yatırım son 15 gün iyi mal aldı.Bu süreçte A1, Meksa, Gedik, Citi mal çıktı.

Bakalım yarın kim satacak? Bugün alanlardan sanko, info satar vakıfı izlemek lazım...

Şimdi bir ihale haberi gelse çok güzel olur.

7.  Alıntı Originally Posted by HAK Yazıyı Oku
    Pastaya bakınca görünen şu; Alımlar blok iken satıcılar dağınık. İş yatırım son 15 gün iyi mal aldı.Bu süreçte A1, Meksa, Gedik, Citi mal çıktı.

Bakalım yarın kim satacak? Bugün alanlardan sanko, info satar vakıfı izlemek lazım...

Şimdi bir ihale haberi gelse çok güzel olur.
    aslında gelen haber daha yukarılarda gelse harika olur

Halka açık senkron güvenlik'e bakınca gelecekte Tanıtek'in de halka açılabileceğini düşünüyorum.
    Bu arada şirketin kap'ta ortaklıkları , şirket kartı güncellenmiş.
    Yarın BGC'nin 2 gün önce aldığı 133.000 lot TEB'e geçerse %10 aldık diye açıklama gelebilir.

Sayfa 210/385 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •