Originally Posted by
akrep4401
düşeceğini bilmek değil düşebilme ihtimaline karşı kendini garanti altına almak diyoruz ve bu yüzden 7,52 satmamışım 5,9*ve 6,9* satış yapmışım ve bu benim alanımı genişletiyor neyse bildiğini az kaldı zaten 3. sermayeyide sıfırlarsın bu kafaylada bari milletin parasını hiçleme ve hala uluun da 3,20 lerden aldırdığın adamlardan helallik iste 7,20 lerden durdoyu aldırdığın adamlardan helallik iste herşey bu dünya için değildir çok çalış çok oku yoksa git ailenle ilgilen yazık sanada boşuna paranı burda yoketme
5 bin tl yi 200 binlere çıkardım...sen merak etme beni ben maaşımdan fazlasını burada kazanıyorum...uluunda pek kimse benim ile almadı çünkü kapanışa doğru aldım akşam bilanço açıklandı ve sabah da tabanı gördü..yani bir zarar gelmişse sadece bana gelmiştir..o konuda vicdanım rahattır...durdoda ise asıl aldığımız ve aldırdığımız fiyat 3,70-4,00 aralığıdır ki o aralıkta 2-3 hafta yorum yaptık...üçüncü sermayemiz de yok olacaksa durdo da yok olacak demektir...
aldığımız dualar bize borsa hayatımız boyunca yetiyor dostum....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri