Sayfa 210/656 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    düşeceğini bilmek değil düşebilme ihtimaline karşı kendini garanti altına almak diyoruz ve bu yüzden 7,52 satmamışım 5,9*ve 6,9* satış yapmışım ve bu benim alanımı genişletiyor neyse bildiğini az kaldı zaten 3. sermayeyide sıfırlarsın bu kafaylada bari milletin parasını hiçleme ve hala uluun da 3,20 lerden aldırdığın adamlardan helallik iste 7,20 lerden durdoyu aldırdığın adamlardan helallik iste herşey bu dünya için değildir çok çalış çok oku yoksa git ailenle ilgilen yazık sanada boşuna paranı burda yoketme
    5 bin tl yi 200 binlere çıkardım...sen merak etme beni ben maaşımdan fazlasını burada kazanıyorum...uluunda pek kimse benim ile almadı çünkü kapanışa doğru aldım akşam bilanço açıklandı ve sabah da tabanı gördü..yani bir zarar gelmişse sadece bana gelmiştir..o konuda vicdanım rahattır...durdoda ise asıl aldığımız ve aldırdığımız fiyat 3,70-4,00 aralığıdır ki o aralıkta 2-3 hafta yorum yaptık...üçüncü sermayemiz de yok olacaksa durdo da yok olacak demektir...

aldığımız dualar bize borsa hayatımız boyunca yetiyor dostum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. geçen sefer durdo 5,50 ye indiğinde 5,00 ın altına inecek demiştin ve almak isteyenleri engellemiştin...sen bunların vebalini nasıl vereceksin ?? ( en çok da benim vebali nasıl vereceksin ??? )
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçen sefer durdo 5,50 ye indiğinde 5,00 ın altına inecek demiştin ve almak isteyenleri engellemiştin...sen bunların vebalini nasıl vereceksin ?? ( en çok da benim vebali nasıl vereceksin ??? )
    indi işte 5.20 alaydın yaaaa 5,50 alacağına yaaa offf keko git işine komik oluyorsun artık senle uğraşamam
    ytd deli saçmasıdır

4. 5,90 dan almış geliyo hala konuşuyo yüzssüzlüğün de böylesi ayıp yaa ayıp 7,5 dan aldırdıklarını söylemiyor 5,90 dan aldıklarını söylemiyor hala çamur atma ya çalışıyor komik olma ve yazma artık bildiğini yap
    ytd deli saçmasıdır

5. neyse akrep sen benimle dalaşma bende seninle..şimdi hastalarının ta ...koymuşsun..sen bunları yazarken hastaların kapıda ölüyor..

6. DOLAR 5,64 FAİZ 24 OLMUŞ YANİ BANKAYA PARANIZI YATIRIRSANIZ YAKLAŞIK 5 YILDA AMORTİ EDİYOR RİSK SIFIR EĞER HİSSE SENEDİ YATIRIMCISI OLACAKSANIZ ŞUNU DÜŞÜNMEK GEREK SADECE DURDO İÇİN DEMİYORUM TÜM HİSSELER İÇİN FK 5 ÜSTÜ ARTIK ÇOĞU HİSSE İÇİN PAHALIDIR DÖVİZ BORCU ÇOK OLAN ŞİRKETLER İÇİN RİSK YÜKSEKTİR yatırımlarınızı bu perspektifte yapın
    ytd deli saçmasıdır

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    neyse akrep sen benimle dalaşma bende seninle..şimdi hastalarının ta ...koymuşsun..sen bunları yazarken hastaların kapıda ölüyor..
    terbiyeli ol terbiye sınırlarını aşma hastaları kapıda bekletmem senin gibi bir keko için git kendi iş,ini yap hastanede boş boş oturup para veriyorlarya yöntimede helal olsun ben senin le dalaşmıyorum sen gelip gelip sürtünüyon bugün bile yazan yine sensin neyse yazma keko istersen kürtçe istersen ingiizce yazayım yazma nokta
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 210/656 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •