Originally Posted by
akrep4401
düþeceðini bilmek deðil düþebilme ihtimaline karþý kendini garanti altýna almak diyoruz ve bu yüzden 7,52 satmamýþým 5,9*ve 6,9* satýþ yapmýþým ve bu benim alanýmý geniþletiyor neyse bildiðini az kaldý zaten 3. sermayeyide sýfýrlarsýn bu kafaylada bari milletin parasýný hiçleme ve hala uluun da 3,20 lerden aldýrdýðýn adamlardan helallik iste 7,20 lerden durdoyu aldýrdýðýn adamlardan helallik iste herþey bu dünya için deðildir çok çalýþ çok oku yoksa git ailenle ilgilen yazýk sanada boþuna paraný burda yoketme
5 bin tl yi 200 binlere çýkardým...sen merak etme beni ben maaþýmdan fazlasýný burada kazanýyorum...uluunda pek kimse benim ile almadý çünkü kapanýþa doðru aldým akþam bilanço açýklandý ve sabah da tabaný gördü..yani bir zarar gelmiþse sadece bana gelmiþtir..o konuda vicdaným rahattýr...durdoda ise asýl aldýðýmýz ve aldýrdýðýmýz fiyat 3,70-4,00 aralýðýdýr ki o aralýkta 2-3 hafta yorum yaptýk...üçüncü sermayemiz de yok olacaksa durdo da yok olacak demektir...
aldýðýmýz dualar bize borsa hayatýmýz boyunca yetiyor dostum....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri