Sayfa 210/367 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sayın nuri dostum,

bu şöyle bir şey değil mi? hani bir çekiliş yapıldığı zaman,çekilişi düzenleyenlerle hiç bir alakası olmayanlar katılabilir.

şimdiki devirde de bu moda sanırsam: ekonominin başına ekonomi ile ilgili herhangi bir paradigması olmayan, eğitimin başına herhangi bir eğitim geçmişi olmayan vb. birisini getirirsek objektif yönetim (bu konularda subjektif bir paradigması olmadığından) iyi bir yönetişim olur mu acaba?

bi de bunu deneyek bakalım, en fazla zaman kaybederiz de mi?
    Abi 20 yila kalmaz heryere yapay zeka yerlesir. Gecenlerde bir huber vardi,galiba Guney Kore'de bir belediye seciminde yapay zeka aday olmus diye.

Mesela devletin ihale islerinin basina, satin almalarin basina, egitim, adliye, polis pekcok alanda insan faktoru devreden cikarsa yolsuzluk, suistimal, hemsericilik, ahbap cavusluk bunlarin tamami ortadan kalkar. Her yere duzen, intizam gelir.

Yapay zeka; uyumaz, yemek yemez, barinma ihtiyaci yoktur, maas istemez, sigorta istemez, emekli olmaz, hasta olmaz, hata yapmaz...

Ben isin sakasindayim abi...
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,002
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi 20 yila kalmaz heryere yapay zeka yerlesir. Gecenlerde bir huber vardi,galiba Guney Kore'de bir belediye seciminde yapay zeka aday olmus diye.

Mesela devletin ihale islerinin basina, satin almalarin basina, egitim, adliye, polis pekcok alanda insan faktoru devreden cikarsa yolsuzluk, suistimal, hemsericilik, ahbap cavusluk bunlarin tamami ortadan kalkar. Her yere duzen, intizam gelir.

Yapay zeka; uyumaz, yemek yemez, barinma ihtiyaci yoktur, maas istemez, sigorta istemez, emekli olmaz, hasta olmaz, hata yapmaz...

Ben isin sakasindayim abi...
    hani Suud vatandaşı olanlardan size düşünülüyordu ya? benimkisi merak bu yapay zekanın dişil olanları da kıskanç mıdırlar?

3. rusyanın viladivostok liman kenti veya pkin- (japon denizi) -kore-pekin-hindistan-pakistan-afganistan-iran-ırak-suriye-hatay hattını kapsayan yarım bir hilal ipekyolunun en stratejik geçiş noktaları gözükmekte.son dönemde bu coğrafyayalar dikkatlice incelendiğinde bu hat üzerinde karışmayan ülke yok gibi.bu hattın en önemli çıkış ayaklarından suriye ye rusya-abd -fransa..vb ülkelerinin konuşlanması
    gayreti bunun apaçık göstergesi.akdeniz havzası bu ipekyolu ayağının arab-afrika ve avrupa anakıtalarına taşınmasında kilit role sahip stratejik bir konumda.çinin daha içerden uygurözerk bölge -kırgızıstan ..vb türk dünyasını kapsayan alternatif hattı türk dünyası nedeniyle daha geri planda.bu bölgeleri kapsayan nüfüs göç hareketlerinide dikkate aldığımızda ordusu olmayan devletsiz ülkeler transit geçiş gibi kullanılacak.türkiyenin dönüşüm ve dönüştürme çabalarıda hızlı bi şekilde devam ediyor.bizlere biçilen rolde gene tarih boyu en iyi yaptığımız şey ölmek.
    ytd,syg,

4. Yukaridaki linkten uye olursaniz sevinirim. En azindan perayi verip vermeyecegini anlamis oluruz.
    Coin moin ...Bu işlerde para yok ayva...Gel sen solucan gübresi işine gir...150-200 de yımta tavuğu al...Sal bahçeye...Solu-canlar çoğaldıkça yem masrafı sıfır...Üstelik organik...Geçen yıl 10 bin dene aldıydım deneme için, ahanda şimdi 200 bine yaklaşmış sayısı...25 günde bir yavruluyorlar...Yemeğini veriyon bitti...Yemek dediğim inek b.ku...Yeri sıcak olursa çifter çifter doğuruyor namıssızlar....Erotik film izlettirirsen yem yetiştiremen haberin ossun...

*

Bu arada...Tarihte en iyi yaptığımız şey o tarihi yazmak...Ezikleşmenin alemi yok...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5. Göbeklitepe'den, Ötüken'den, damarlarındaki asil kandan haberi olmayan bir nesil...Normal...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

6. sen canını sıkma göbeklitepe ötüken ben daha ilerisini anlatırım sana bizler zülkarneyn niz tarihi yazanların torunlarıyız

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    meherrem
    derdimiz dolaru indurmeh
    benzinu indirmeh
    diyir.

ben
    derdimiz cari açuğu arturmah
    diyir diye anladum.

yoh, bilmir fizik öğretmenim ekonomiyi. partisinde de ya bilen yoh, ya da öğretmenime söylemirler.

o zaman chp maralcı mı ?

proton ve narin ağalarum ne dirler?
    canım abim,
    söylemekle inseydi,
    iktidar indirirdi...
    dolara ayrı bağırdılar,faize ayrı
    beygir mi la bu
    dur diyince durcak,git diyince gitcek...
    dolar arttımı vergiler artar...
    iktidar gelsin paralar der sevinir
    sonrası timsah göz yaşı
    ey dolar lobisi...
    muhalefetin işi goy goy
    sanki gelince farklı bir şey yapacak...
    abi,türkiyede benim görüşüm
    üretimden değil tüketimden vergi alıyolar
    benzin,otomobil,tekel
    böle gider
    favori recep abi
    2 numerom meral
    muharem anketlerde 2. fekat
    meral arkadan hızlı geliyor
    konuştuğum çoğu kişi izmirde meral diyor
    chp nin başkenti meral diyosa
    bencede maralcı...

tesekkurler narin ağam

proton ağa nassı ayıtlar konuyu?
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 210/367 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •