Sayfa 210/1004 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Aşıyı oldum kimseye olun olmayın demem hatta 2.doz için randevu açılmış 2. Dozu da 2 hafta içinde olmayı düşünüyorum. Apartmanda 2 yan komşumuz geçirdi. Arkadaşlarımdan geçirenler oldu ilaçlar çok yıprattı beni dedi birisi de hafızam eskisi gibi değil dedi. Başkası merdivenleri 3 er beşer çıkardım hastalıktan sonra tıslayarak çıkıyorum bazen dedi.. Gittim hemen aşı oldum.

2.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Aşıyı oldum kimseye olun olmayın demem hatta 2.doz için randevu açılmış 2. Dozu da 2 hafta içinde olmayı düşünüyorum. Apartmanda 2 yan komşumuz geçirdi. Arkadaşlarımdan geçirenler oldu ilaçlar çok yıprattı beni dedi birisi de hafızam eskisi gibi değil dedi. Başkası merdivenleri 3 er beşer çıkardım hastalıktan sonra tıslayarak çıkıyorum bazen dedi.. Gittim hemen aşı oldum.
    ben 2 dozuda oldum biyontek 2 sene sonra ölecekmişiz sosyal medya efsanesi öyle diyor çipli oldum nere gitsem elon musk beni takip edecek dinleyecek izleyecek ne işine yarayacaksa
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yalvarırım aşınizi olun. Yoğun bakım da bir ay yattım hiç bir şey o kadar zor değildir. Bir ay boyunca yaptığım saate bakmak bir de en büyük arzum kana kana su içmekti. Bir enjektör su için o zehir gibi ilacı içiyordum. 5 cc su için kim zehir içer. Yoğun bakım dan çıktım ilk içtiğim su burnumdan geldi. 15 gün boyunca az az pipetle icebildim. Az fazla içsem burnumdan geldi su. 2,5 ayda özel oda da böyle geçti. 2 yıl hastane de ilk ağaç gördüğüm de hüngür hüngür ağladım. 2,5 ay boyunca bir çatıda 5 güvercin az ileride gece ışıldayan 7 yurt lambası ile geçti 2,5 ay bir ayda yoğun bakım. 15 gün entübe o hesap ta hiç yok.
    Ne zaman kovid oldun??
    Kekik tedavisi,kullanımı üzerine tavsiyelerini okumuştuk,bol bol.. etkisi olmadı mı?

4.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ben 2 dozuda oldum biyontek 2 sene sonra ölecekmişiz sosyal medya efsanesi öyle diyor çipli oldum nere gitsem elon musk beni takip edecek dinleyecek izleyecek ne işine yarayacaksa
    Neyin kafasını yasıyorsunuz kım dedi size aşı olana çip takıyorlar diye. ? İşi sulandırmada üzerinize yok. Sen aşı niye oldun pandemiye karsı korunmak için aşı olmayandan sanane ozaman madem aşı olup korunduguna inanıyorsan.

İçtiğin Allahın suyu paralı o suyu işemek bile paralı. Gelmıs burata bedavaya insanların hayatını kurtardıklarını anlatıyorsun. Yeryüzünde okdr fazla insan varken hepsını kurtarmaya calısıyorlar .

Yakında 5. Dalga baslar ölenlerede aşısız damgası vurup bir döngü daha korkuturlar.

Burada bazı arkadaslar hastalıgı yaşasalar koşarak aşı olurdunuz diyor. Kardesım hersene gripten 500 bın kişi ölüyor. O ölenleri görüp kosarak grip aşısı oldunmu ? Okdr kanserden ölen var onları görüp kanser olmamak için ne önlem aldın. İşin tabiatı bu.
    Birileri ölecek zaten bir şekilde.

Herkes işine baksın 3 sene sonra bakarsınız durumunuza.

Bedava insan hayatı kurtarıyorlar sizde aşı oldunuz kurtuldunuz. Yan etkilerinede karısmıyorlar sözleşmeleride hazır. Aşı bedava ama sana birşey olursa karısmam

5. İçtiğin Allahın suyu paralı o suyu işemek bile paralı. Gelmıs burata bedavaya insanların hayatını kurtardıklarını anlatıyorsun. Yeryüzünde okdr fazla insan varken hepsını kurtarmaya calısıyorlar .

İşin özeti bu aslında

6. Bu hafta yesil bir kapanis bu ayda ise yesil bir kapanis beklentisi icerisindeyim.
    Bakalim Pala bu hafta ve bu ayda nasil bir dumen cevirecek.

7. herkese benden aşı şakire yok ne diyem mahmut diyem eehhheeee eeyyyyyy
    gerilmeye ne gerek var ya relax olun olan olur olmayan olmaz bana ne çip taktılar bana elon musk navigasyonla takip ediyor beni bana bişey olursa dıj güçler yakalar seni olum o düşeni yerden al teşkilatı mahsusiyenin emaneti yere düşemez

kusura bakmayın aşının yan etkisi olsa gerek içmeden kafa yaptı asterix gibi oldum be ya
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Çok da önemli değil belki ama Elon MUSK aşı karşıtı idi ve salgının abartıldığını söylüyordu.

https://www.webtekno.com/bill-gates-...m-h100039.html

İnsan nasıl yaşarsa onu rasyonelleştirir. Kendi aklını beğenmeyene ben rastlamadım...

Sayfa 210/1004 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •