Sayfa 210/2413 İlkİlk ... 1101602002082092102112122202603107101210 ... SonSon
Arama sonucu : 19297 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ihtiyar
    @Ihtiyar17639537
    Bazen kendimi dinliyor, dertleşiyorum. 90 ları yaşayan biri olarak nerede hata yaptık diyorum.
    O zamanlar;
    1..Memur (Hakim, Savcı,Polis vs) hepsi rüşvet alırdı.
    2..Doktorlar hastaya bakmaz kendi özel ofislerinde fakir fukara demez tüm parasını alırdı.
    3..İnanç özgürlüğü yoktu
    +++
    4.. Öğrenciler Kitap alamaz (bugünki gibi Devlet bedava vermezdi) Kırtasiye çok ağır bir maddi yüktü.Yine o okullarda Devlet öğrenciye öğle arası "Yemek" vermezdi.
    5..Enflasyon hat safhada zirve yapmış, Döviz bugün olduğu gibi uçuyordu.
    6..Öğretmenler mesaileri bitince yarım +++
    gün ekstra iş yapıyor (Limon, çaycılık, Amelelik, vs yapıy) günü kurtarmaya çalışıyordu.
    6..İş verenler, işçiye düşük üçret verip ister çalış ister çalışma, dışarıda milyonlarca işsiz sıra bekliyor diyerek göz dağı veriyordu.
    7..PKK denilen Ermeni tohumları her gün onlarca+++
    Askerimizi Şehit ediyor du...
    8..O zaman iktidar olan #Dsp #Anap #Mhp ve diğerleri onlarca Bankanın hortumlanmasına çanak tutuyor, Diğer taraftan #Laiklik Edebiyatı yapıyorlardı
    9..Türkiye,soysuzlar tarafından soyulurken #Medya hamam böceği kovalıyor.Duayen gezeteciler türüyordu
    10..Uluslararası ilişkilerde itibarı olmayan bir Ülke durumundaydık.
    (Tabiki şimdi varmı diyebilirsiniz)
    11..Savunma sanayi zaten yoktu, Bugün durum ortada.
    12..Devlet Emekli ve Memurun maaşını ödeyemez haldeydi.
    Kısaca biz Sayın Erdoğan'ı böyle sıkıntılı bir zamanda seçtik.
    Demem o ki;
    Ey Z kuşağı, yukarıda yazılı olan meselelerden bir kısmını bizim nesil halletti.
    Hani bize "Aptal" diyorsunuz ya...Artık mühür sizde, Görelim bakalım ne kadar zekisiniz.
    Bu arada bir abi tavsiyesi, Rehberi karga olanın burnu boktan çıkmaz. Unutmayın.
    Saygılar
    ..............................................Unut mayın.....
    @erefefik

2. Abi yazmak istedigim mesaji bir turlu yazamadim, hep silindi.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Empatlık herkeste vardir. Dereceleri farklidir. Mesela sanatcilarda fazladir. Hitap ettigi cevreye gore empatlik yukselir. Ulusal sanatcilarda yerel sanatcilara gore fazladir. Bir de dunyaya hitap eden sanatcilar var.
    Empatligin en yuksek derecelerine siyasetcilerde rastlanir. Mesela Putin, cok yuksek derecede bir empattir.
    Tabii ki Tayyip Agam...
    Empat insanlar etraflarında olup biteni çok yoğun bir şekilde hissederler içselleştirirler ..
    Tabiatta kalpleri beraber atar .. empatlik müthiş bir yetenektir belki abartıyorsun diyeceksiniz ama insanlığın zirvesidir ve belki de en az vicdan kadar önemlidir...
    Hatta abartıyorum empat insanlar hem insanlığın hem vicdanin zirvesidir..
    Onlar bir kuşun kanadindaki çığlığı bir karıncanın yükündeki ağırlığı hissedebilirler..
    Onlar Yani empatlar sürekli kalpleri Tüm tabiatta beraber atar herkesin duygusunu mutluluğunu acısını hissedebilir
    Ama işte bu yüzden empat insanlar tanimlayamadiklari acılar sebepsiz ağlama nöbetleri yüzünden sürekli sorunlu insanlar gibi görünüp tonla ilaç kullanmaya başlarlar ..
    Ve bu yetenek bu olağan üstü insanı güç zamanla kendisine zarar vermeye başlar
    Çünkü teşhis ve yaklaşım yanlış
    Devam edicem...
    @erefefik

4. Abi bnm gördüğüm medyadan tabi
    Nerde görcem en empat insan
    Roman Abramoviç
    Tüm empatlığına rağmen
    İngiltere bunu sınırdışı ediyodu

Sonra nooolllduuuuu?

5. Israil buna pasaport verdi
    O pasaport sayesinde
    Hala ingilterede
    Takımının başında
    Chelsea mi Arsenal mi
    Ne?

6. Yani dünya kumpaslar dünyası be abiiii

Ya İngiltere zaten malesef

1600 lü yıllarda kabalların idaresine geçmiş bi yer işte

Ayrıca abromoviç yahudi olduğunu sanmam

Devlerin güç mücadelesinde, bir piyon tabi piyon karşı hatta geçince vezir oluyo veziiirrr

7. Empat insanlar ilerleyebilirlerse sifaci olurlar....
    Şifacı en üst leveldir..
    Empat çırak Şifacı ustadır ..
    Empat hisseder ama ne yapacağını bilmez..
    Sifaci hem hisseder hem de ne yapacağını bilir..
    Empat veya sifaci olmanın cinsiyeti yoktur ..
    Kadın da erkek te empat olabilir eğitim alıp ilerleyebilirse sifaci olabilir..
    Empat insanlar birbirlerini tanırlar hissederler..
    Empat insanlar hastalıkları sorunları görür teşhisi yapar ama tedaviyi bilmezler..
    Empat insanlar romantiktir duygusaldır eğitimle neşter vurabilen disiplinli tatlı sert birer sifaciya dönüşmek onlar için çok zorlu bir yoldur
    Alintidir.......Ilk paragrafi ben yazdim....
    @erefefik

8. Hikmet Durgun
    @hikmetdurgun
    ·
    7d
    Libya'da görev yapan 56 asker TSK'dan atıldı.
    Bunlar sözleşmeli uzman çavuşlar. Konu ile baglantili 2 subay da açıga alinmis.
    @erefefik

Sayfa 210/2413 İlkİlk ... 1101602002082092102112122202603107101210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •