Bitcoin en çok tether ile trade edildiği için bitcoin'in satışı demek tether'in yükselmesi anlamına geliyor. Tether talebinin TRY ile ne alakası var diye düşünülebilir ama şöyle düşünün, haftasonu piyasalar kapalı USD/TRY aynı kalırken Tether/TRY artıyor.
Her ne kadar aynı şey zannedilse de, tether ile USD aynı şey değil. USD ile aynı alım gücünü garanti eden bir şirket var tether'in arkasında.
Kripto piyasasının nasıl bir yalan dolan üzerinde yükselip alçaldığı iyice gün yüzüne çıktı bugün.
Bu var ya hep ters hep ters karakterine geri döndü, normalde bunlara böyle bakılması lazım, diğer alternatifler elbette var ama hepsi çok zorlama seçenekler, ve onları seçiyor, neden, çünkü yapabiliyor
Şimdi buradan bir expanding leading diagonal der, isterse döner mi, döner, yok flatım ben 30.000 giderim de der mi der..
Temeli yok, tekniği yok, kumar gibi tam...e ben stop koyduydum, yaw adam tek tuşu atıp geçiyor, zamanca senden önde onun pozu bitecek de senin stop çalışacak, nereye stopluyosun...bu ancak çok detaylı bir kasa yönetimiyle aşılabilir, sürekli 10 larca poz yukarı, onlarca poz aşağı, zaman zaman kaldıracı arttır, zaman zaman düşür teminatı arttır falan...zzor..
![]()
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen i ABD de ziyaret etmesi ile bilinen ve ekonomi eğitimi olmayan yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, doktora tezinde, Cumhuriyet in kurulmasına giden süreçte ve sonrasında toplumun tüm kurumlarının Batı ya öykünen elitist bir yapılanma aracılığıyla cebren dönüştürüldüğünü, sekülerleştirmenin dayatıldığını savundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...estiri-1889924
usdt (tether) btc de buyuk dususler olan donemde, ilave usdt teminat gereksinimi vb. nedenlerle tether e olan talep patlamasiyla gerceklikten uzaklasip yukseliyor
btc nin hizli yukselislerinde de gercek usd degerinin altina indigini gordum bircok kez
fiktif yukselisin nedeni btc deki ciddi dusus yani, btc %10 dustu fakat alt lar %30 un uzerinde dustu. suan buyuk oranda teminat/usdt ekleme ihtiyaci olustu kaldiracli pozisyonlara
Fitch, Türkiye’nin yatırım yapılabilir seviyenin 3 kademe altındaki BB- kotumuzu teyit ederken not görünümünü olası bir not indirim ihtimaliyle durağandan negatife çekti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
16 hedefi zaten.flama hedefi.grafik bilen biri olarak biliyorduk zaten .21 Fibonacci hedefi.
1 3 5 8 13 21....
Yer İmleri