bosporos senmisin bu ?
![]()
Memento mori
Erdoğan: Şu anda AB ve batıcı tüm zihniyetler maalesef ciddi, kararlı bir duruş sergilemediler, hepsi Ukrayna'ya bol bol nasihat çekiyorlar, bu nasihat ile bir yere vermek mümkün değil, atılan herhangi bir adım yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy:
- Rus tankları insanlara saldırırken Avrupa yetersiz tepki verdi, Ukrayna'ya yardımda yavaş kaldı
- Putin'e müzakere masasında bir araya gelmeyi öneriyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: (NATO toplantısı) Sıradan bir kınama cümbüşüne dönmemeli, NATO daha kararlı olmalı
Kaybedeceğin çok şey kazanacağın hiç bir şey olmayan bir savaş için çok bile neticede insanlar ölüyor. Masaya oturulup iki bölge Rusya'ya bırakılıp kalan topraklarda tamamen çekilmenin sağlanması Ukrayna için en iyi senaryo. Putin'de dün akşam yalvardı bizi ekonomik sistem dışına atmayın diye.
Yer İmleri