Sayfa 210/993 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    CDS çi vardı nerede o
    14,2 den faturasını ödedi gitti gibi
    en son keçinin sayfadaydı
    Memento mori

2.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Bu işin hep kötü tarafını görüyorsunuz ama bir yanda İsrail ve BAE gibi ülkelerle yakınlaşmaya çalışan bir Türkiye var. Diğer tarafta NATO'nun doğu karakolu rolü tekrar Türkiye'ye havale edilebilir bu bahane ile S400 çöpe atılır al kardeşim f35'ler denirse ve para muslukları açılırsa seyir negatif mi olur pozitif mi net belli olmaz.
    Ben de benzer düşünüyorum. Yarın Türkiye iflas ederse de şaşırmam ama ortam bu kadar karışıkken bir de Türkiye'nin kriziyle uğraşmayalım diye bizi bir şekilde su üstünde tutabilirler.

3. bosporos senmisin bu ?

Memento mori

Erdoğan: Şu anda AB ve batıcı tüm zihniyetler maalesef ciddi, kararlı bir duruş sergilemediler, hepsi Ukrayna'ya bol bol nasihat çekiyorlar, bu nasihat ile bir yere vermek mümkün değil, atılan herhangi bir adım yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy:
    - Rus tankları insanlara saldırırken Avrupa yetersiz tepki verdi, Ukrayna'ya yardımda yavaş kaldı
    - Putin'e müzakere masasında bir araya gelmeyi öneriyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: (NATO toplantısı) Sıradan bir kınama cümbüşüne dönmemeli, NATO daha kararlı olmalı

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy:
    - Rus tankları insanlara saldırırken Avrupa yetersiz tepki verdi, Ukrayna'ya yardımda yavaş kaldı
    - Putin'e müzakere masasında bir araya gelmeyi öneriyorum
    Sadece 36 saat..
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Sadece 36 saat..
    Kaybedeceğin çok şey kazanacağın hiç bir şey olmayan bir savaş için çok bile neticede insanlar ölüyor. Masaya oturulup iki bölge Rusya'ya bırakılıp kalan topraklarda tamamen çekilmenin sağlanması Ukrayna için en iyi senaryo. Putin'de dün akşam yalvardı bizi ekonomik sistem dışına atmayın diye.

Sayfa 210/993 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •