Senin zaten bir Algo yazabilecek kapasiten yok boşa kendini yorma.Madem paran çok Algo yazdık diye ortalıkta gezen çok adam var bastır parasını al. Ha bu arada bir Algo yalanıdır gidiyor Bofa & YKB işi algo falan değil zaten.Sen de bunu kavrayabilecek bilgi düzeyinde değilsin hiçbir zamanda olamayacaksın.
Not: Ağlanıyordun kuş ta pandemiden önce 23 ler. Vicdanım el vermedi 40 olacak yazdım özeline.Bana mal mı pazarlıyorsun yazdın.Gördün mü mal pazarlamayı?Sen bir de benim gibi birine teşekkür edeceğine bu topiclerde saygısızlıklar yaptın.Kazık mı çakacaksın bu dünyaya.Ben sana hakkımı helal edecekmiyim?Git şimdi istediğin Algo yu yazdır seni kurtarsın.Yok gelmezmiş şunu yapmazmış yok oymuş yok buymuş mübarek Türkan Şoray kanunları maşallah. Kaç kez yapmam dediğin neleri yaptığını biz çok gördük bu topiclerde hala kayıtlı kuyutlu duruyor.Sanıyorsun ki millet saf esas derdin ne anlamıyor. Hisse nette sadece kafa ütülüyorsun yıllardır.
Nick değiştir nick tek kurtuluşun bu. Candyshop kankana da selam söyle
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri