Sayfa 210/661 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Senin zaten bir Algo yazabilecek kapasiten yok boşa kendini yorma.Madem paran çok Algo yazdık diye ortalıkta gezen çok adam var bastır parasını al. Ha bu arada bir Algo yalanıdır gidiyor Bofa & YKB işi algo falan değil zaten.Sen de bunu kavrayabilecek bilgi düzeyinde değilsin hiçbir zamanda olamayacaksın.

Not: Ağlanıyordun kuş ta pandemiden önce 23 ler. Vicdanım el vermedi 40 olacak yazdım özeline.Bana mal mı pazarlıyorsun yazdın.Gördün mü mal pazarlamayı?Sen bir de benim gibi birine teşekkür edeceğine bu topiclerde saygısızlıklar yaptın.Kazık mı çakacaksın bu dünyaya.Ben sana hakkımı helal edecekmiyim?Git şimdi istediğin Algo yu yazdır seni kurtarsın.Yok gelmezmiş şunu yapmazmış yok oymuş yok buymuş mübarek Türkan Şoray kanunları maşallah. Kaç kez yapmam dediğin neleri yaptığını biz çok gördük bu topiclerde hala kayıtlı kuyutlu duruyor.Sanıyorsun ki millet saf esas derdin ne anlamıyor. Hisse nette sadece kafa ütülüyorsun yıllardır.

Nick değiştir nick tek kurtuluşun bu. Candyshop kankana da selam söyle
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
    Zdx hocam

Burda hic yokken , isbankasina el konulacak diye kampanya düzenleyen insanlara korktup elindeki hisseleri sattirmaya yönelik yazan takım vardı,

Seninde cevaben hicbirsey olmaz postun,
    simdi bulamiyorum, adamlar twittere cevirdi burayi akılları sıra yazılan postlar arada kaybolsun diye
    Sana zahmet onun öne alsana,

Sürec seni yine hakli cikardi )
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Aynı muhabbetleri ısrarla DYHOL-DOHOL de ısıtıp ısıtıp dile getirdiler.Yatırımcı 0,3-0,5 tl lere DYHOL-DOHOL lerini teslim etti şimdi kaç lira 8,21.

Değil mevcut iktidar hiç kimsenin bu ülkede İş bankasına el koymaya gücü yetmez.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=196&p=6434505

Linki de bu. Emrin olur Sayın Dvk_Psh. İyi ki sende varsın buralarda. Benim açıkçası çokta bir şey yaptığım yok burada.

Dış seslerden arınan biraz tecrübeli biri zaten böyle düşünür. Ama sosyal medya falan zehri alanın işi zor bu piyasada.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ağlanıyordun kuş ta pandemiden önce 23 ler. Vicdanım el vermedi 40 olacak yazdım özeline.Bana mal mı pazarlıyorsun yazdın.Gördün mü mal pazarlamayı?
    Yeter birader artik ya. Yalan soyluyorsun. Devamli.

Sana "Bana mal mi pazarliyorsun" dedigim yazimi koyar misin? Evirmeden cevirmeden. Uzatmadan.

5. Robot işlemlerle alakalı açıklamalar için sağolun ..
    Dolar bu seviyelerde hareketine başladığı için ciddi bir banka fiyatlaması bekliyorum ..

Hayırlısı artık

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yeter birader artik ya. Yalan soyluyorsun. Devamli.

Sana "Bana mal mi pazarliyorsun" dedigim yazimi koyar misin? Evirmeden cevirmeden. Uzatmadan.
    Ya sen o kişi değilsin ya ayrı bir dünyadasın. Hatta dahasını bile sana ne dediğimi bence çok iyi hatırlıyorsun. Aynen öyle ben kuşun ciğerini bilirim şu kadarlık mal taşıyorum falan fıstık bu şartlarda 40 olması çok zor da dedin.İşim yok bunca yaptıklarından sonra senin 3-5 yıllık mesajını saklıcam.Yalan mı söylüyorum?Sorması ayıp neyime faydası olur ki yalan söyleyeyim.Hatta o ara pandemiden önce çok iyi performans göstermedi çevremdeki güvendiğim abilerime de fikir sorduğumu ısrarla 40 ları bekle dediklerine kadar dedim sana.Ben seni kestim attım hayatımdan ama anlamadın.O yüzden sana tavsiyem burada sadece hisse ile ilgili yaz ekstra ne yazsan dibine kadar irdelerim.Nokta.

Huyumu da bilen bilir reel hayatımda.Ben başkalarına benzemem.

Bir ithamda bulunuyorsan onu ispatlayacaksin. Ispatlayamiyorsan susacaksin.
    Ben gencim, ne dedigimi de, ne yaptigimi da cok iyi biliyorum o mesajlari gormeden. Ama sen devamli hakkimda zirvalayip duruyorsun. Lutfen muhatap olma.

8. Ben sana başka şeylerde yazdım özeline öyle ki :

Öyle bir kişiye ayetullah yazdığında ona k.für etmiş gibi olmuş olacağına kadar sen farkındasın. Muhatap olmam merak etme. Hisse ilgili yaz ne yazarsan yaz bana ne. Benim burada kimseye de yazı yazma demek haddime değil.

Sayfa 210/661 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •