Sayfa 211/808 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. CİTİ nin alışları bakalım not+faiz indirimin habercisi olablir mi ?...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. Herkese iyi akşamlar poz yok flat eve... Bear_Bull hocama saygılarımı sunuyorum...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. Dün kapanışta aldıklarımı açılışta sattım, bir ara ufak short deneyip 100 puanla bıraktım...
    Zülfü hocanın yazdığı Moody’s not değerlendirmesini hiç görmemiştim...
    Görseydim kıpırdamadan beklerdim ne yalan söyleyeyim...
    Eve flat...
    Herkese iyi akşamlar...

sanırım ben bu VİOP işini becereceğim ama olumlu olumsuz hiç bir tepki alamadım. mesela aliencev düşüncesini söylerse daha hoşuma gider
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5. [IMG][/IMG]

Pasta börek ..Dalak ciğer..

6. [IMG][/IMG]

Aracı kurum hacim analizi

7. [IMG][/IMG]

CİTİ.... Garan alıp Viop satmış...

8.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

ANA trend 60 dk...

60dk hangi yönde ise o yönde poz Acılıyor... Tabi 60 dk grafik üzerinden al sat yapmak zor cünkü 3000-4000 puanlar oynuyor

Bu puanlardan kaçırmamak için ANA YÖNE 3 birim örnek olsun diye yazıyorum poz alıyoruz.. Örnek şort açtık...

devamında 30 ve 15 dk grafik takip ediyoruz...

60,30 ve 15 dk sat konumunda bu durumda iken şort devam... 15 dk grafik al verdiğinde 1 birim sort kapatıyoruz..30dk al verirse 1 birim daha sort daha kapatıyoruz... 60dk al verirse son kalan şortu kapatıp long oluyoruz..3 birim

Devam ediyorum.. 15 ve 30 dk al verdi 2 birim kapanmıştı.. 30 dk tekrar sat verirse 1 birim şort açıyoruz tekrardan 15 dk sat verdi 1 birim sort daha toplam 3 birim... 15 dk al verdi 1 birim kapat...Ne kadar devam ederse o kadar devam

sistem 60 dk ara destekler 30 ve 15 dk grafikler..

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

132,000-400 Üstünde sistem al konumuna geldi...

Ben eve poz taşımıyorum.. Taşıyan biri olsaydım... 3 birim long açmış olacaktım...

Takip amaçlı.. SANAL 3 adet lonG açtım...

Sayfa 211/808 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •