Adam ekmek yiyorsa bu şekilde konuşur ben de ona kızmam karakemal de böyle bence akıllı adamlar ama işine o şekil geliyor. Siyasetten para kazaniyorsa kazandığı siyaseti savunsun helal olsun. Ben yemem yiyene afiyet olsun taze terkettim ülkemi.
Aynen öyle. Çalışana vur abaliya. 1 sene erken doğan 17 sene erken emekli oluyor onu geçtim aynı yaşta arada 17 sene fark oluyor neden çünkü eşeğin şeyinden dolayı. Kafayı yersin. Vallahi kafayı yersin.
Çok farklı bir dünya oldu, viopta..
PGS veya tuprs olsun. Örnek
80 TL den sert düşüşte, 2 tabanda bile
Hasarı kaldırabiliyorduk..
O kağıtlar 400 TL nin üzerinde..
Bu piyasada 2 tabanda neler neler.. Olur..
Sen, Benin dışında..
Aracı kurum kalmaz.. (Bankalar hariç..)
O günleri de özledik yahu [emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sultangazi'de, 300bin dolara daire satılan (kredi muslukları kapalı olmasına rağmen) veya 1000 dolara daire kiralanan bir ekonomide bütün fiyatlamalar yanlıştır. enflasyon, fiyat artacak kaçırma al kenara koy illüzyonlarına kanmayıp çıkışa yakın oturmak gerekiyor. millete kafayı yedirdiler. gelen şey hakikaten öyle böyle bir şey değil. palanın yerinde olsam 99-2000 tarzı bir ralliyle finali yapardım. olan şey de ona benziyor. bakarsın şubat mart gibi 5 cent deriz inşallah.
Piyasa şu an artık bana göre ucuz değil.
Daha önce ucuz kağıtlar var pahalı olanlar var yazmıştım.
1 FK kağıtlar alıyorum demiştim.
en az giden 3 e katladı. Artık alacak bedava ucuz kağıt dediğim bi pozisyon pek kalmadı. Tek tek bakıyorum.
Olan pozisyonlarımı bozmuyorum teknik bozulmadığı sürece. Yeni pozisyon de eklemiyorum.
varsa yoksa ALTINS1 -> her gün limite kadar almaya gayret ediyorum :D
Yer İmleri