Sayfa 211/1011 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Viop XLVI

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben zamanında paradan sıfır atılmamıştı maaşım 3500 tl idi bir gecede kaybım olduğu gün oldu düşünü yorumda eğitimsiz bir şekilde gelip Vadeli opsiyonda serserice hareketler yapmışım yine de demiyorum ki Viob yapmayın psikoloji ve eğitimini aldıktan sonra şartlanmadan elbette işlem yapılabilir ...
    Borsa dediğimiz psikoloji değil mi.....bir sert düşüş ertesi gün sert yükseliş ...hatta aynı günde her iki yöne....onun için duygu eğitimi ve disiplin şart.....

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    idealdata halkyatırımda varant alım satım emirlerini düzgün yollayamıyor benzer sorun yaşayan varmı? bir haftadır sorunu çözmeyi de beceremediler. zaten ikisinin de ölüsü yapıyor bu işi, canları hiç ama hiç istemiyor nefret etmişler işlerinden. başka düzgün kurum alternatif de yokki..

hayır alarm kurayım kendim manuel alıp satayı diyorum halkyatırım alarm da çalışmıyor. ne yapacağız arkadaş tuvalete bile gitmeden sabahtan akşama kadar ekran başında mı duracağız trade etmek için? siz nasıl başediyorsunuz bu durumla? vallahi soğuttular bu işten artık. bırakmayı düşünüyorum çok yoruyorlar insanı.
    Zaten bu psiklojide isen en iyisi bırakmak......kalp hastası olursun.......Kontrol etmen mümkün değil....

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bunu gibi mallar .

genelikle emekli takımı beyni durmuş papağan gibiler yani

ahaberin sözcülüğünü yapabiliyor sadece

4 bin tl altında kiralık gece kondu 1+1 bulamıyorsun kira.

nufusun çoğunluğu asgari ücret çalışanı, maaşı belli !

gelmiş salak salak konuşuyor

ben abartinden bahsediyorum

Adam ekmek yiyorsa bu şekilde konuşur ben de ona kızmam karakemal de böyle bence akıllı adamlar ama işine o şekil geliyor. Siyasetten para kazaniyorsa kazandığı siyaseti savunsun helal olsun. Ben yemem yiyene afiyet olsun taze terkettim ülkemi.
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hesabın kime kalacağı belli değil mi? Yüzde 35 i kaynakta kesilen maaşımdan kalanla arabaya bindim (arabayı alırken bir tane de devlete almıştım) yaktigım mazota hem kdv hem otv var. (Yuzde otuz diyelim). Gittim iki bira bi sigara bi de çubuk kraker aldim biranın vergisi yüzde 125, sigaranın vergiside yuzde 300 den az degildir. Içim daraldı aqua.
    Hesaplar benden
    Aynen öyle. Çalışana vur abaliya. 1 sene erken doğan 17 sene erken emekli oluyor onu geçtim aynı yaşta arada 17 sene fark oluyor neden çünkü eşeğin şeyinden dolayı. Kafayı yersin. Vallahi kafayı yersin.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Borsa dediğimiz psikoloji değil mi.....bir sert düşüş ertesi gün sert yükseliş ...hatta aynı günde her iki yöne....onun için duygu eğitimi ve disiplin şart.....
    Çok farklı bir dünya oldu, viopta..
    PGS veya tuprs olsun. Örnek
    80 TL den sert düşüşte, 2 tabanda bile
    Hasarı kaldırabiliyorduk..
    O kağıtlar 400 TL nin üzerinde..

Bu piyasada 2 tabanda neler neler.. Olur..
    Sen, Benin dışında..
    Aracı kurum kalmaz.. (Bankalar hariç..)

O günleri de özledik yahu [emoji846]

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Çok farklı bir dünya oldu, viopta..
    PGS veya tuprs olsun. Örnek
    80 TL den sert düşüşte, 2 tabanda bile
    Hasarı kaldırabiliyorduk..
    O kağıtlar 400 TL nin üzerinde..

Bu piyasada 2 tabanda neler neler.. Olur..
    Sen, Benin dışında..
    Aracı kurum kalmaz.. (Bankalar hariç..)

O günleri de özledik yahu [emoji846]

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sasada kaç taban ve kaç tavan yedim sayamadım. TR en pahalı hissesi, onda bile bişey olmadı. derinlik olursa, bişey olmaz.

Risk, fiyat yüksek iken derinliğin kaybolması.

Bu bence DÜŞÜK bir risk, ama gerçekleştiği takdirde KORKUNÇ bir risk. En tehlikeli risk çeşidi.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Zaten bu psiklojide isen en iyisi bırakmak......kalp hastası olursun.......Kontrol etmen mümkün değil....
    peki sen nasıl psikolojidesin? gerekirse tüm gün ekran başında duruyorum mu diyorsun?..bu arada sağol yanıt verdiğin için. viop forumunda viop dışında herşey konuşuluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    sultangazi'de, 300bin dolara daire satılan (kredi muslukları kapalı olmasına rağmen) veya 1000 dolara daire kiralanan bir ekonomide bütün fiyatlamalar yanlıştır. enflasyon, fiyat artacak kaçırma al kenara koy illüzyonlarına kanmayıp çıkışa yakın oturmak gerekiyor. millete kafayı yedirdiler. gelen şey hakikaten öyle böyle bir şey değil. palanın yerinde olsam 99-2000 tarzı bir ralliyle finali yapardım. olan şey de ona benziyor. bakarsın şubat mart gibi 5 cent deriz inşallah.

8.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    sultangazi'de, 300bin dolara daire satılan (kredi muslukları kapalı olmasına rağmen) veya 1000 dolara daire kiralanan bir ekonomide bütün fiyatlamalar yanlıştır. enflasyon, fiyat artacak kaçırma al kenara koy illüzyonlarına kanmayıp çıkışa yakın oturmak gerekiyor. millete kafayı yedirdiler. gelen şey hakikaten öyle böyle bir şey değil. palanın yerinde olsam 99-2000 tarzı bir ralliyle finali yapardım. olan şey de ona benziyor. bakarsın şubat mart gibi 5 cent deriz inşallah.
    Piyasa şu an artık bana göre ucuz değil.

Daha önce ucuz kağıtlar var pahalı olanlar var yazmıştım.

1 FK kağıtlar alıyorum demiştim.

en az giden 3 e katladı. Artık alacak bedava ucuz kağıt dediğim bi pozisyon pek kalmadı. Tek tek bakıyorum.

Olan pozisyonlarımı bozmuyorum teknik bozulmadığı sürece. Yeni pozisyon de eklemiyorum.

varsa yoksa ALTINS1 -> her gün limite kadar almaya gayret ediyorum :D

Sayfa 211/1011 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •