Adam ekmek yiyorsa bu þekilde konuþur ben de ona kýzmam karakemal de böyle bence akýllý adamlar ama iþine o þekil geliyor. Siyasetten para kazaniyorsa kazandýðý siyaseti savunsun helal olsun. Ben yemem yiyene afiyet olsun taze terkettim ülkemi.
Aynen öyle. Çalýþana vur abaliya. 1 sene erken doðan 17 sene erken emekli oluyor onu geçtim ayný yaþta arada 17 sene fark oluyor neden çünkü eþeðin þeyinden dolayý. Kafayý yersin. Vallahi kafayý yersin.
Çok farklý bir dünya oldu, viopta..
PGS veya tuprs olsun. Örnek
80 TL den sert düþüþte, 2 tabanda bile
Hasarý kaldýrabiliyorduk..
O kaðýtlar 400 TL nin üzerinde..
Bu piyasada 2 tabanda neler neler.. Olur..
Sen, Benin dýþýnda..
Aracý kurum kalmaz.. (Bankalar hariç..)
O günleri de özledik yahu [emoji846]
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sultangazi'de, 300bin dolara daire satýlan (kredi musluklarý kapalý olmasýna raðmen) veya 1000 dolara daire kiralanan bir ekonomide bütün fiyatlamalar yanlýþtýr. enflasyon, fiyat artacak kaçýrma al kenara koy illüzyonlarýna kanmayýp çýkýþa yakýn oturmak gerekiyor. millete kafayý yedirdiler. gelen þey hakikaten öyle böyle bir þey deðil. palanýn yerinde olsam 99-2000 tarzý bir ralliyle finali yapardým. olan þey de ona benziyor. bakarsýn þubat mart gibi 5 cent deriz inþallah.
Piyasa þu an artýk bana göre ucuz deðil.
Daha önce ucuz kaðýtlar var pahalý olanlar var yazmýþtým.
1 FK kaðýtlar alýyorum demiþtim.
en az giden 3 e katladý. Artýk alacak bedava ucuz kaðýt dediðim bi pozisyon pek kalmadý. Tek tek bakýyorum.
Olan pozisyonlarýmý bozmuyorum teknik bozulmadýðý sürece. Yeni pozisyon de eklemiyorum.
varsa yoksa ALTINS1 -> her gün limite kadar almaya gayret ediyorum :D
Yer Ýmleri