Sayfa 212/1003 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün vuruşcakmıyız Bigşort abi, benim hiç siftah yapasım yok
    an itibariyle 100 bin gaymede 1 jeton olan durumumu 3 çıkarmış bulunmaktayım
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. bu iş bitmiş gozukuyor,paraynan kudurma donemi yani.haydi alalim ucalim kacalim oyunu tersine donmus.kazanmayi birak sonunda carpildik koruyamadim kendi adima.bir sure disaridan izlemek gerek.

3. fed'in her faiz arttırımı ve bilanço küçültme adımıyla abd borsaları düşmeye devam edecek....
    bizde ise durum daha vahim; hem yuksek enflasyon yaşıyoruz hem küçülme.... hem yurtdışından kötü etkileneceğiz hem içerden...
    cuma günkü kararın etkilerini de yavaş yavaş görüyoruz; ilerleyen günlerde de göreceğiz.... o kararın yarattığı belirsizlik ortamı artık kara bir bulut gibi çökecek ekonominin ve dolayısıyla borsanın üstüne...

her cuma gecesi acaba yeni bir kararname yeni bir tebliğ çıkar mı endişesi olacak...

xu100 145 cente kadar indi; ilk durağı 130 cent olur... yön aşağı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. hayırlısı artık arkadeşler .

benim deneyimlerime göre en olumsuz durumda olacak olan oldu şahsi düşüncem olmaz gözüyle bakıyordum ufak bir ihtimal veriordum ama geldi o ufak ihtimal oldu onardılar bizi

ama umudu yitirmeyeceğiz her şelale yeni rallideki hedefi yükseltir dayılarım ...

fiyat ucuzladı risk pahalı fiyatlara göre ucuzladı pozisyonda artırdık gayri ya nasip

5. bıtccoın onemlı destek 19500 ...19800 arası sabah kırdı nasdag geberık ...toplamazsa bunlar vade sonu oldugunu dusunursek bol aksıyonlu bır fılm ızleyecegız..6 aydır dunya uzerınde sortcuları uzmeyen tek enstruman batcoın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6.  Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Bu sabah itibariyle artık ben de long oldum.

Hep birlikte go go go tar tar tar 😊
    Drej abinin bizden üttüğü paraları da pala alıcak, waşşş o da lönklemiş
    Hamdım Piştim Yandım

7. neyse herkese iyi seanslar dilerim
    şöle köşede izleyelim

8. Ben dedim size ütünce masaya tekrar gelneyin deye
    tar tar tar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 212/1003 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri